Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

2017: Een jaar van nieuwe stappen maken, Culinary Travel en volop genieten

Einde van het jaar: tijd om terug te blikken op alles wat wij gedaan hebben in 2017! Het was een jaar waarin wij nieuwe stappen maakten en onze culinaire horizon hebben verbreed!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
2017: Een jaar van nieuwe stappen maken, Culinary Travel en volop genieten

Terwijl de koelkast volstaat met flessen Moët en wij ons geestelijk voorbereiden op onze jaarlijkse NYE-interventie, is er ook tijd om terug te blikken op het jaar 2017. Wat altijd helpt is even door de Instagram tijdlijn heen te scrollen om in fragmenten het jaar aan ons voorbij te zien schieten. Want we kunnen wel stellen: wat een jaar!

Nieuwe stappen

2017, het jaar dat wij na drie jaar afscheid namen van onze oude naam en verder gaan onder The Chefs Quarter. Met de komst van de nieuwe naam kwam ook een nieuwe website, huisstijl en misschien wel belangrijker; concept. Laten we wel stellen dat dat de grootste merkbare verandering is geweest. We zijn gegroeid van een foodblog met no-nonsens recepten en culinaire tips, naar een food-, travel-, lifestyleblog waar we jullie letterlijk mee op reis nemen in de wonderlijke wereld van eten, maar ook toerisme. Iets wat in onze ogen goed samenvalt en waar we in 2018 graag meer van laten zien.

Events

Wij zijn gek op het bezoeken (en organiseren) van events. Ook afgelopen jaar hebben we dit weer volop gedaan. Denk aan het volgen van een kookworkshop in De Kookfabriek en het organiseren van een wijnproeverij met onze vrienden van Hardys. Genoeg om op terug te blikken!

Culinary Travel

Met de introductie van The Chefs Quarter is er meer en meer ruimte gekomen voor Culinary Travel. Afgelopen jaar heb je gelezen voer onze favoriete spots in Berlijn, maar ook alles over de Auvergne, Vogezen en regio Tarn in Zuid-Frankrijk. Ook deelden we graag onze andere travel tips met je, zoals een bezoek aan de Geysir in IJsland of een citytrip naar het Duitse Heidelberg.

Nieuwe recepten!

Uiteraard hebben we ook volop gekookt en gebakken in 2017. Een aantal van onze nieuwe recepten zijn de kleine cheesecakes, Thai basil chicken en de gekarameliseerde bananen ‘Upside Down’ cake. Klik onze website door om nog meer fantastische recepten te vinden. You’ll love it!

Op naar 2018!

Met de frisse start en het bredere concept zijn wij klaar om van 2018 een heerlijk nieuw jaar te maken. Maar eerst happen wij morgenavond een oliebol weg en toosten we op een voor ons absoluut geslaagd 2017!

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About