Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Bar Kantoor in Amsterdam

Amsterdam zit bomvol leuke hotspots om te ontdekken. Onlangs ben ik bij Bar Kantoor geweest en ik vertel je graag meer over deze leuke plek!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Bar Kantoor in Amsterdam

Bar Kantoor is gevestigd in de voormalige kantoren van de Westergasfabriek. Zo’n naam vraagt om de nodige kantoorhumor: dit vind je dan ook terug in het interieur, op social media en op de menukaart. Het restaurant is de hele dag open voor ontbijt, lunch, diner. Good to know: het restaurant 100% duurzaam. Bar Kantoor is onderdeel van het Conscious Hotel Westerpark, en draait volledig op windenergie. Ook het eten op het menu komt met een goed verhaal; alle producten zijn volledig biologisch en zo lokaal mogelijk.

Op een drukke vrijdagavond, direct na de vrimibo, schoven wij aan bij het lekkerste ‘kantoor’ van Amsterdam voor een hapje en drankje. De sfeervolle hotspot aan de rand van het Westerpark zit bomvol, dat moet wel lekker worden!

Eten en Drinken

De menukaart is uitgebreid én lekker verrassend: Coquilles met witlof, roodlof en hazelnootschuim, langoustine met komkommer en hangop van geitenyoghurt. Uitgebreid met vrienden of collega’s hier lunchen of dineren is dus geen probleem.

Bar Kantoor in Amsterdam

Het énige kantoor waar je maar wat graag overuren maakt

Gezellig is Bar Kantoor zeker! Het riep bij ons heel erg het ‘we gaan nooit meer naar huis‘-gevoel op. Voor de signature cocktails met een knipoog blijf je maar wat graag een uurtje langer plakken. Denk aan ‘De ZZP’er’ (Tequila reposado, steranijs, sinaasappel), ‘De Secretaresse’ (Gin, lavendel, citroen, cava), ‘De Ambtenaar’ (Whisky, gember, peer, honing, citroen) of ‘De Baas’ (Wodka, kimchi, citroen, pittige siroop, tomatensap).

Ook grote complimenten voor het interieur, de hippe kantoor look in combinatie met het botanische groen en veel houten elementen maken het een mooie plek om ieder moment van de dag neer te ploffen.

Waar vind je deze hotspot?

Het adres van Bar Kantoor is Haarlemmerweg 8 in Amsterdam. Bar Kantoor is de hele dag geopend voor drankjes en bar food (ja, ook na kantooruren!).

Bar Kantoor Amsterdam

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About