Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

BARN47: Dineren in een hip New York’s pakhuis

Een fraai vormgegeven pakhuis met dinertafels, barretjes en verschillende keukens waar je smaakvolle gerechten kunt proeven. In Den Haag kun je terecht voor het nieuwe horecaconcept BARN47.

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Ik ben gek op New York en de hele stijl waarin restaurants in downtown Manhattan zijn opgezet. BARN47 in Den Haag gaat volledig op in de industriële en stijlvolle vormgeving van een New York’s pakhuis. In deze nieuwe hotspot blinken de kookdomeinen van een achttal gepassioneerde chefs met ieder een eigen specialisme. Van Mexicaanse soft taco’s tot klassieke Franse visgerechten of de mooiste Spaanse hammen: er is hier werkelijk aan alle culinaire details gedacht.

New York’s Upper West Side

BARN47. De naam geeft natuurlijk al een klein beetje van de inhoud weg. Het complete plaatje van een hip New York’s pakhuis, maar dan in Nederland. De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen het restaurant de nodige stijl en allure. Verschillende intieme hoekjes dragen bij aan een gezellige sfeer, waardoor je in deze grote ruimte ook intiem kunt dineren of brunchen. Je kunt de gehele dag aanschuiven en zelf kiezen welke wereldse gerechten je wilt proeven.

Culinaire reis voor iedere smaak

BARN47 staat voor divers én fresh food. In de uiteenlopende foodstands worden gerechten uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten én met aandacht voor minimale foodwaste. Je krijgt een uniek kijkje in de open keukens waar keukenbrigades met passie en oog voor detail werken aan gerechten uit verschillende werelddelen.

Van heerlijk gegaard Argentijns vlees van de Robata Grill, Taiwanees gestoomde broodjes met buikspek, verse Vietnamese rijstvel loempia’s, ambachtelijke pizza’s uit de knalrode op hout gestookte steenoven óf mals gegrilde kippetjes van de rotisserie. Het foodwalhalla biedt werkelijk voor iedere smaak wat wils. Ook aan kieskeurige koters is gedacht; zij kunnen aanschuiven in de Kids kitchen of uitrazen in een hyper moderne afgezette playzone. Zo heeft het hele gezin ook een heerlijk avondje uit.

Waar vind je BARN47?

Je vindt deze hotspot aan de Poeldijkseweg 47 in Den Haag. Meer info vind je terug op deze website.

Chefs Quarter  ▸ door op 12 augustus 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About