Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Chef Tour is de Nederlandse variant van Chef’s Table!

Ik ben groot fan van Netflix' hitserie Chef's Table! Blij verrast ben ik dan ook met het nieuws dat er een Nederlandse draai gegeven wordt aan de serie. Ik vertel je graag meer over Chef Tour!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Chef Tour is de Nederlandse variant van Chef’s Table!

Nice to Meat’s Chef Tour wordt de nieuwe Nederlandse versie van de serie Chef’s Table. In de populaire Netflix serie schitteren chefs uit de verste uithoeken van de wereld. Maar volgens horecaslagerij Nice to Meat is het niet nodig zo ver te reizen om culinaire hoogte­punten te beleven. Nederland heeft immers, met name op vleesgebied, alles te bieden.

De videotournee brengt wekelijks een restaurant in beeld dat bijzondere vlees­gerechten op de kaart heeft staan. De kijker ontdekt de keuze en werkwijze van de chef, pikt culinaire ‘Geheimtips’ op en volgt de bereiding van (in veel gevallen) een sterrengerecht. Meekijken met een topkok is smullen voor iedereen die van koken en lekker eten houdt. Helemaal als de prof los gaat en, alsof het geen moeite kost, een signature dish van jewelste creëert.

Met de Nice to Meat’s Chef Tour, die wekelijks te volgen is op facebook, instagram, twitter en youtube, is Nederland een bijzonder kookmagazine rijker waarmee vleesspecialist Nice to Meat tevens z’n motto ‘Meat is Art’ kan onderstrepen.

Culinaire reis langs Sterrenkoks, Burger- en BBQ-specialisten

In de eerste afleveringen zijn Marcel de Leeuw en Paul Stoop van Doubletree by Hilton in Amsterdam aan het werk met onder meer Porterhouse en Creekstone Shell steak. De camera van Nice to Meat volgt daarna Arjan Bisschop en z’n team in Heeren van Harinxma* op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Zij werken onder meer met Wagyu, The Duke of Berkshire en de Ocean Beef brisket.

De Nice to Meat’s Chef Tour vervolgt zijn route naar Nuenen, waar Soenil Badahour in restaurant De Lindehof** zijn vleesgeheimen prijsgeeft. Ook andere 2-sterren­chefs worden op de vingers gekeken, zoals Dick Middelweerd (Treeswijkhoeve**) en Sidney Schutte (Librije’s Zusje**). Later in het jaar presenteren chefs uit het oosten en zuiden van het land hun specialiteiten en voorts komen er bekende burger- en barbecuespecialisten in beeld op deze culinaire oriëntatiereis door Nederland.

Bekijk het zelf

Volg Nice to Meat op YouTube om de afleveringen te kijken!

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About