Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

CityZapper Pop-up Store: van Heidelberg tot Portland

Afgelopen dinsdagavond was ik aanwezig in de Pop-up Store van CityZapper in Amsterdam en heb ik reis naar Heidelberg (Duitsland) gewonnen! Lees hier meer over deze geslaagde avond.

Chefs Quarter
Chefs Quarter
CityZapper Pop-up Store: van Heidelberg tot Portland

Samen met goede vriendin Marieke stapte ik afgelopen dinsdagavond de Pop-up Store van CityZapper aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam binnen. Het thema van de avond: de Smaak van Baden-Württemberg. Als culinaire travel blogger was ik uitermate geïnteresseerd in de combinatie van deze twee.

Nog tot en met 8 oktober 2017 is CityZapper, het grootste online stedentripplatform van Nederland, dus niet alleen online te vinden, maar ook in deze gezellige winkelstraat! Ben je nog op zoek naar reisinspiratie of een tof cadeau voor jezelf of iemand anders? Breng gezellig een bezoekje!

CityZapper heeft in haar Pop-Up Store mooie producten uit diverse steden van over de hele wereld verzameld. Je vindt hier hebbedingetjes uit bijvoorbeeld Portland (Oregon), Londen, Heidelberg, Helsinki en Berlijn. Vaak handgemaakt door de locals met een bijzonder verhaal erachter.

Wat dacht je van houten docking stations voor je iPhone and Apple Watch van Schuttenworks uit Portland? Of de hippe Heidelbags uit Heidelberg in Baden- Württemberg? Ook vind je er thee van het gerenommeerde Smith Tea uit Portland! Ben je juist een koffiedrinker? Dan kun je de Florian Steiner Kaffee uit Heidelberg natuurlijk niet laten staan.. Behalve producten uit steden, zijn er ook toffe reisgadgets en mooie boeken te koop in de winkel! Voor ieder wat wils!

Baden-Württemberg: here we come!

Tijdens het event werd de regio Baden-Württemberg in Duitsland uitgelicht met een sprankelende presentatie over het gebied en alle highlights die het bezoeken waard zijn. Gelukkig voor mij als doorgewinterde foodie werden er een aantal culinaire hapjes geserveerd, was er een gin-tasting van het lokale Duitse merk BOAR en heb ik met veel plezier diverse (goede!) wijnen geproefd.

Tot slot was er de loterij, waarbij onder alle aanwezigen een culinaire reis naar Heidelberg verloot werd. En alsof het voorbestemd was, kwam ik als winnaar uit de bus! Ik ben zo blij met deze fantastische prijs! Binnenkort kunnen jullie mijn culinary travel stories naar ‘The Sunny Side of Germany’ volgen.

Bezoek zelf de Pop-up Store!

In de herhaling: De CityZapper Pop-up Store op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam is tot en met zondag 8 oktober 2017 dagelijks geopend en hartstikke leuk om even te bezoeken.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About