Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Ambachtelijke cocktailbar House Bar in Amsterdam

De House Bar in Amsterdam is recent geopend en een mooie spot om te bezoeken voor je ’s avonds de stad in gaat. Ik ben alvast wezen proeven!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Ambachtelijke cocktailbar House Bar in Amsterdam

Tijdens mijn bezoek aan Wyers Restaurant & Bar in Amsterdam, maakten wij tevens kennis met de cocktailbar House Bar. Via een brede gang loop je binnendoor naar de House Bar van het Kimpton De Witt Hotel, waar Wyers tevens onder valt. De cocktailbar blinkt uit in haar trendy design met een bijzonder patroon van kolibries op het plafond en de industriële look&feel van de bar.

De extravagante drankenkaart is amazing, probeer een Snow White Conspiracy (met o.a. Vodka, appel, citroen), een Matador (met o.a. Tequila, ananas, limoen) of The Music Lesson (met o.a. Bols Genever, watermeloen, citroen). Dit waren de cocktails die ik met plezier gedronken heb, maar het aanbod is uiteraard vele malen groter. Ontdek het zich alsmaar ontwikkelende cocktailmenu van de House Bar, met een scala aan bijzondere sterke dranken, klassieke recepten en originele creaties.

Een ambachtelijke cocktailbar

De House Bar is gevestigd in een voormalige woning uit 1645 en biedt een uitgebreid drankenmenu dat wordt aangevuld met een goed doordacht menu van deelbare hapjes die perfect passen bij de cocktails. Bij de House Bar vinden zij dat cocktails een ervaring moeten zijn. Daarbij onderzoeken ze de kneepjes van klassieke recepten, ontdekken ze nieuwe dranken en gebruiken ze de beste lokale ingrediënten.

Maar een goed gemaakt drankje is slechts een middel voor een hoger doel: contacten leggen, enerverende gesprekken voeren, een goeie tijd hebben. De bartenders kunnen als geen ander een drankje creëren dat precies aansluit bij jouw stemming, en de moderne ambiance van deze bar straalt een en al Nederlandse gastvrijheid uit.

Wij hebben een heerlijke avond gehad bij deze bar en dit is absoluut een plek waar ik vaker ga komen. Het complete plaatje klopt: interieur, sfeer, smaak, muziek en uiteraard de flair van de bartenders. I love it!

Waar vind je de House Bar?

De House Bar is gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 5 in Amsterdam.

House Bar Amsterdam

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About