Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Cocktails van New Amsterdam Vodka, we love it!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Cocktails van New Amsterdam Vodka, we love it!

Een paar weken geleden vaarden wij mee met het boottochtje van Miss Publicity door de mooie grachten van Amsterdam. Speciaal voor de aanwezige bloggers werden er een aantal heerlijke producten gepresenteerd om te proeven en van te genieten. Een daarvan (mijn persoonlijke favoriet) is een cocktail van New Amsterdam Vodka. Deze werd ‘live on board’ geshaked en we wisten dit fijne receptje op de kop te tikken! Gelukkig voor jou kun je nu zelf aan de slag met het recept voor de ‘Mule’, enjoy!

De beste granen van Missouri en Nebraska vormen de basis van New Amsterdam Vodka. Vervolgens is de vodka vijf keer gedistilleerd en drie keer gefilterd. Dat maakt ‘m smaakvol en zacht als fluweel. New Amsterdam Vodka laat zich goed puur drinken, maar houdt zich ook stevig staande in een mix of cocktail, bijvoorbeeld de Mule, een heerlijke zomerse cocktail met New Amsterdam Vodka en Ginger Beer.

Dit heb je nodig:
– 60ml New Amsterdam Vodka
– 90ml ginger ale
– 15ml suikerwater
– 15ml vers limoensap
– Verse munt
– IJsklontjes

En zo maak je het:
Schenk de vodka over de ijsklontjes en voeg het suikerwater en de verse limoensap toe. Vul dit vervolgens aan met ginger ale. Voeg een gekneusd takje verse munt toe en roer het geheel goed door. Serveer bij voorkeur in de originele New Amsterdam Mug. Cheers!

Let op: geen 18, geen alcohol

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About