Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

De Tasty is een gastronomisch feestje dat je niet wilt missen!

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Kom proeven, koken, bakken, shoppen en vooral culinair genieten op 11 en 12 november in Utrecht! Dan vindt De Tasty plaats: dé plek waar foodies, hobbykoks en wijnliefhebbers kennis kunnen maken met inspirerende chefs en hun culinaire helden. En vergeet ook niet alle lekkere en mooie producten om thuis heerlijk mee te koken.

Op 11 en 12 november kun je in Utrecht een dagje culinair genieten op De Tasty. De Tasty is speciaal voor de lekkerbekken, kookgekken en foodies die twee dagen lang kunnen genieten van al het mooie dat er op culinair gebied te verkrijgen is. Ga bijvoorbeeld zelf aan de slag tijdens een workshop of bekijk verrassende demonstraties in het Kooktheater. Ook kun je genieten van bijzondere proeverijen, demonstraties op de diverse Food Inspiratie Podia en de heerlijkheden op de Proefmarkt of Wijn Wereld.

Ontmoet je culinaire helden

Het programma is niet mis! Zo kun je de workshop Bak Beleving volgen bij Hidde de Brabander of Janny van de Heijden (OMG We Love Janny <3). Leer je tijdens één van de vele culinaire workshops in de NEFF Kookstudio nieuwe technieken of gerechten bereiden onder begeleiding van Andy McDonald of Michael Wolf. Maar je kunt ook van het nodige culi-tainment genieten in het kooktheater waar Giovanni Caminita (YEAAHHH GIO!!) en Menno Post je verblijden met een demonstratie.

Maar dat is nog niet alles! De kast met culinaire helden wordt volledig opengetrokken. Zo geven bloggers Sabine (Oh My Foodness) en Laura (Laura’s Bakery) ieder een bakworkshop, leer je stap voor stap een aantal heerlijke Aziatische gerechten maken met Danny Jansen, volg je een workshop van onze vrienden van de Kookuniversiteit en maakt Rutger (ja van Heel Holland Bakt seizoen 1) een opgerolde chocoladecake met luchtige karamelcrème.

Meer info

Overtuigd om samen met een vriend(in) een culinair dagje uit te boeken? Koop dan nu je tickets voor dit gastronomische feestje via deze website.

Chefs Quarter   ▸ door op 18 oktober 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About