Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Disclaimer

Op het gebruik van ChefsQuarter.nl is de volgende Disclaimer van toepassing.

Aan de inhoud van ChefsQuarter.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn van het gebruik van ChefsQuarter.nl, of het koken volgens de recepten die er op verschijnen. De foto’s en teksten van ChefsQuarter.nl mogen nooit zonder toestemming ergens anders gepubliceerd worden. Copyright © 2017 The Chefs Quarter. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer Advertorials

Advertorials zijn berichten waar wij betaald voor krijgen, deze berichten zijn te herkennen doordat we er duidelijk Gesponsord bij zetten. Remember: we plaatsen nooit iets waar we niet achter staan! We hebben zelf de keuze wat we wel en niet behandelen. We testen alle producten voordat we erover schrijven, ook de teksten schrijven we volledig zelf. Producten die we opgestuurd krijgen, schrijven we alleen over als we hier oprecht enthousiast over zijn.

Op onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube) zijn gesponsorde posts te herkennen aan de hashtags: #spon of #adv.

Door middel van advertenties kunnen we er niet alleen voor zorgen dat The Chefs Quarter blijft bestaan, maar dat deze ook steeds mooier en beter wordt!

The Chefs Quarter - Food, Drinks & Places

Wij zijn Alex en Shanice, bloggers van The Chefs Quarter. Wij schrijven over food, drinks & places waar wij zelf enthousiast over zijn. Met een gezonde dosis humor en Hollandse nuchterheid kun je op deze website onze verhalen volgen.
Lees je mee?
×
Home Food Drinks Places Inspiration About