Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

DIY: Maak je eigen Gin met I MADE X

Een cadeaubox met hierin alle materialen om je eigen Gin te maken. Dit voorjaar heeft I MADE X haar eerste 'do-it-yourself infusing Gin'-pakket gelanceerd en ik heb deze mogen ontvangen. I love it!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
DIY: Maak je eigen Gin met I MADE X

Twee jonge Amsterdamse ondernemers, Chilkia en Kris, zijn vorige zomer met het bedrijf I MADE X gestart. Zij maken het mogelijk om je eigen likeur op efficiënte wijze te maken. Pas geleden is het ‘do-it-yourself infusing gin’-pakket gelanceerd. Ik heb dit pakket ontvangen en ben er razend enthousiast over!

Het is een mooi en stijlvol pakket waar ik oprecht heel verrast van ben. Het design is echt rete strak en dat maakt dit een nog leuker cadeaupakket om te geven óf te krijgen. Het enige wat je daarna nodig hebt is een fles Vodka zonder toegevoegde smaak en je kunt volgens de bijgeleverde receptuur binnen 72 uur je eigen gin maken. Op het moment van schrijven loopt mijn timer nog, dus die update volgt op een later moment.

I LOVE IT, SO I MADE IT

Met een I MADE GIN pakket word je mee terug genomen naar de essentie: back to basics. Net als mensen kunnen genieten van het bakken van een taart, kan dat nu ook met het maken van een eigen unieke likeur. I MADE X wilt het ‘zelf doen’ weer een nieuwe en vooral leuke draai geven.

Botanicals

De samengestelde botanical-mix die I MADE X in haar pakket gebruikt geeft de ‘infused’ gin een uitgesproken kruidige smaak. Voor nu is er een standaard kruidenmix om de gin mee te maken, maar binnenkort zullen er meerdere variaties verschijnen.

Uniek cadeau of gewoon voor jezelf!

De I MADE GIN box is een origineel pakket die voor iedere gelegenheid als cadeau of als relatiegeschenk kan worden gegeven aan hem of haar. Naast de I MADE X webshop is het pakket ook te vinden in winkels als HUTSPOT en in De Hallen in Amsterdam (Makerstore). Maar nog leuker: jullie kunnen I MADE X vanaf nu ook spotten op events en festivals. De meiden zijn in te huren als cocktailbar waarmee zij hun infused gin verkopen.

Dus je kan de I MADE GIN eerst komen proeven voordat je het pakket zelf in handen hebt. Hoe gaaf?!

Maak je eigen Gin met I MADE X

Maak je eigen Gin met I MADE X

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About