Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Documentaire Voor Grace op Netflix

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Vandaag een leuke kijktip! Namelijk de culinaire documentaire Voor Grace, die gewoon te vinden is op Netflix. Je volgt chef-kok Curtis Duffy die zich helemaal toelegt op de opening van zijn eigen restaurant Grace. Terwijl hij terug denkt aan zijn turbulente jeugd en moeizame relaties. Een interessant verhaal voor iedereen die geïnteresseerd in hoe het er achter de schermen in een restaurant aan toegaat en voor welke uitdagingen de eigenaar komt te staan.

Over de documentaire

Curtis Duffy, één van Amerika’s meest vooraanstaande chefs, bouwt zijn droomrestaurant. Dit doet hij terwijl alles in zijn persoonlijke leven alles behalve goed gaat. Duffy’s focus op zijn carrière kostte hem zijn huwelijk en twee dochters. De passie en ambitie waarmee hij van zijn restaurant Grace in Chicago het beste ter wereld wilt maken spat van het scherm af.

In deze documentaire wordt de kijker meegenomen in de opbouw van het restaurant, van bouwtekening tot openingsavond en wordt, aan de hand van zijn leven, de drive van Curtis Duffy verklaard.

Bekijk de trailer van Voor Grace

Chefs Quarter   ▸ door op 28 december 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About