Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

El Jefe brengt Mexicaans streetfood naar de Foodhallen Den Haag

Chefs Quarter
Chefs Quarter
El Jefe brengt Mexicaans streetfood naar de Foodhallen Den Haag

Van traditioneel bereide taco’s, de lekkerste variaties in nacho’s en knisperverse Mexican bowls, tot rijkgevulde burrito’s en geroosterde padrón pepers; bij El Jefe in de Foodhallen Den Haag kun je vanaf nu terecht voor het beste Mexicaanse streetfood. Kom jij proeven?

Waan je bij El Jefe in het oude, traditionele Mexico waarbij de passie voor kwalitatief goed eten terug te vinden is in ieder gerecht. Er wordt gekookt volgens traditionele recepten met een moderne twist. De chefs, onze eigen ‘Jefes’, zijn verzot op de kleurrijke eetcultuur en laten je graag kennismaken met de meest populaire Mexicaanse streetfood gerechten.

El Jefe kiest voor de authentieke benadering van Mexicaanse gerechten. Verwacht geen ‘tex-mex’ of verhollandste hardshell taco’s met gehakt, maar klassieke toppers als de taco Al Pastor of taco Adobo Chicken geserveerd met huisgemaakte salsa roja.

Op het menu vind je verder knisperverse Mexican bowls, kleurrijke burrito’s, de lekkerste variaties in nacho’s en diverse snacks waaronder geroosterde padrón pepers. Voor de rijkgevulde all-day dishes van het menu wordt alles elke dag vers gemaakt van de beste ingrediënten.

El Jefe Mexican food Den Haag

Lokale pepers uit het Westland

In de zoektocht naar de originele smaken van het zonnige Mexico vind je al snel een enorme variëteit aan verschillende pepers. De chefs geven deze verrassende smaaksensaties van pepers een centrale rol binnen de gerechten van El Jefe. Van de heetste pepers tot aan zoete paprika’s zijn terug te vinden in hun recepturen. De pepers worden lokaal, op duurzame wijze, geteeld in het Westland. Verser kan dus niet!

In het najaar van 2019 is de Foodhallen Den Haag geopend en is de hofstad een culinaire trekpleister rijker. Vanaf deze maand maakt El Jefe met haar Mexicaanse concept onderdeel uit van de Foodhallen in winkelhof Haagsche Bluf.

Openingstijden

El Jefe is 7 dagen per week geopend. Van 12:00 tot 21:30 staan de chefs klaar om je te verrassen en te laten genieten van Mexicaanse specialiteiten. Je vindt El Jefe in de Foodhallen Den Haag.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About