Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Espresso en pizza bij Emma Café Bar

In hartje Heidelberg aan de drukke winkelstraat vind je koffiebar Emma. Een mooi plekje om te genieten van een lekkere cappuccino of huisgemaakte pizza. Lees meer!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Espresso en pizza bij Emma Café Bar

Citytrippen is doodvermoeiend! Daarom is het fijn om vooraf alvast een paar spots te hebben waar je neer kunt ploffen voor een lekker bakkie. Onlangs heb ik in drie dagen de binnenstad van het Duitse Heidelberg afgestruind en uiteraard deel ik de plekken die ik gevonden heb graag met je. Voor een lekkere espresso of pizza is Emma Café Bar in ieder geval een aanrader!

Gevestigd aan de hoofdstraat (Hauptstrasse) in de oude binnenstad van Heidelberg vind je het gezellige en authentieke Emma Café Bar. Het is een sfeervolle locatie met lekker veel zitruimte en artistieke prenten aan de muur.

Breed scala aan koffie en thee

Koffie is er bij Emma in alle soorten en maten; latte’s, cappuccino’s, dobbio’s of espresso’s. They got it all. Geen tijd om lang te blijven? Ook geen probleem, alle koffie’tjes zijn er om mee te nemen. Voor de theeleuten is er een breed scala aan biologische theetjes.

Voor lunch zit je hier ook goed. De andere specialiteit van Emma is pizza’s: gelukkig in twee maten want wij Nederlanders bestellen meestal wat kleinere porties dan de locals hier. De pizza’s zijn rijkelijk belegen en met een lekkere dunne bodem. Daar hou ik persoonlijk zelf heel erg van.

Goed en goedkoop

Zowel de koffie als het eten is goed bij deze populaire hotspot. Wij waren blij verrast met de prijzen van de pizza’s. Voor een kleine pizza ben je rond de €5 kwijt en voor een grote pizza rond de €10. Goede deal dus! Helemaal als je weet dat er hier uitsluitend met verse producten gewerkt wordt. I’m loving it!

Waar vind je Emma Café Bar?

Je vindt deze hotspot aan de Hauptstrasse 129 in Heidelberg.

Espresso en pizza bij Emma Café Bar

Meer zien van Heidelberg?

Uiteraard is er meer te zien en te doen in Heidelberg. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het kasteel (Schloss Heidelberg), ontdek de studentengevangenis, bewandel de Philosophenweg of ga echt ‘Duits’ dineren bij Restaurant Hackteufel.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About