Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Goede koffie drink je bij Dendy in Den Haag

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Goede koffie drink je bij Dendy in Den Haag

Ik ben een paar weken terug bij het kunstmuseum Escher in Het Paleis in Den Haag geweest. Een echte aanrader voor iedereen met ook maar een lichte interesse in kunst of design. Na afloop zijn wij wat verder in de straat een lekker bakkie wezen drinken bij Dendy. Dendy is een bar en restaurant op de hoek van de chique winkelstraat de Denneweg. Hartstikke centraal gelegen en een fijne plek om te lunchen, dineren of gewoon koffie te drinken.

Een getalenteerde barista
Dendy heeft een warme en trendy inrichting met een chique touch. Dat je hier kwaliteit kan verwachten als gast straalt de aankleding en bediening aan alle kanten uit. Ze maken het gelukkig ook écht waar. Een getalenteerde barista serveert ons een mooie koffie, absoluut geen Haags bakkie. Zoals het hoort verleidt een barista met espresso’s en is zij een meester in het combineren van de juiste ingrediënten voor het bereiden van de perfecte koffie. Binnen een paar minuten nadat we besteld hebben, verschijnt er dan ook een fantastische latte macchiato voor mijn neus. Heerlijk om zo te genieten midden op de dag.

Wat mij erg aanspreekt aan Dendy is het uitzicht wat wij hadden. We zaten aan de bar en hadden goed zicht op het straatbeeld van Den Haag. Winkelend publiek, bezige zakenmensen en moeders met kinderen die voorbij vlogen. Heerlijk zo mensen kijken en te observeren! De levendigheid op straat, was ook binnenin terug te zien. Het restaurant zat vol met mensen die kwamen lunchen en in de ‘koffiehoek’ werden wij vergezeld door wat vaste klanten die hier rustig hun krantje lazen. Ik vind Dendy leuk en onthou dit plekje zeker even voor de volgende keer als ik in de buurt ben!

Waar vind ik deze hotspot?
Het adres is Hooistraat 1 in Den Haag. Op deze website vind je meer info over Restaurant Dendy.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About