Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Goede steak vind je bij De Tijd Bar & Grill in Den Haag

Één van mijn favoriete hotspots in Den Haag is steakhouse De Tijd Bar & Grill. Ik vertel je graag wat meer over dit restaurant!

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Op het mooiste Plein van Den Haag zijn verschillende restaurants en bars te vinden. Één van mijn favorieten is steakhouse De Tijd Bar & Grill. Je stapt dit restaurant binnen voor een uitgebreide lunch, gezellige borrel of natuurlijk voor een mooi stuk vlees tijdens het diner. Ik vertel je graag wat meer over deze hotspot.

De Tijd Bar en Grill serveert de hoogste kwaliteit grill gerechten, bereidt op de Mibrasa grill. Deze barbecue grill geeft het vlees een extra ‘smoked taste’ mee. Voor de vleesliefhebbers is dit absoluut een paradijs. Door het samenbrengen van prachtige aroma’s en ideale garing maken de chefs van De Tijd de belofte over de hoge kwaliteit meer dan waar.

Proef het Barolo-menu

Bij een mooi vleesgerecht hoort natuurlijk een goede wijn. Gelukkig heeft het team van De Tijd een grote hoeveelheid wijnkennis in huis om je te adviseren welke wijn je het best kunt drinken. Een aanrader is dan ook het ‘Barolo’-menu; een driegangendiner met een fantastische fles ‘No Name’ van het Italiaanse wijnhuis Borgogne.

Je start met een ‘Steak tartaar, buikspek, prosciuto di parma & knoflookbrood’, gevolgd door de ‘Ossenhaas brochette met truffelsaus’. De smaak van de Mibrasa grill proef je heel duidelijk terug en geeft de gerechten van dit steakrestaurant een heerlijke signatuur mee. Als afsluiter krijg je de ‘Tasting of Sweets’, een proeverijtje van de diverse desserts die op de kaart staan.

De Tijd Bar

Ieder seizoen nieuwe smaaksensaties

De chefs maken gebruik van een combinatie van gouwe ouwe gerechten gecombineerd met nieuwe spannende smaaksensaties. Door het werken met dagverse producten kunnen ze de versheid van de gerechten garanderen. De kaart wordt regelmatig aangevuld met seizoensgebonden producten. Door de kaart elk seizoen te vernieuwen worden gasten blijvend verrast met heerlijke nieuwe gerechten passend bij het seizoen.

Waar vind je De Tijd Bar & Grill?

Steakrestaurant De Tijd Bar & Grill is te vinden op Korte Poten 1 in Den Haag. Meer informatie over dit restaurant lees je terug op de website.

De Tijd Bar

De Tijd Bar

Beeld: Sharman Images

Chefs Quarter  ▸ door op 12 september 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About