Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Goochelen met Coca-Cola zero sugar!

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Pas geleden is de nieuwe Coca-Cola zero sugar gelanceerd. Een drankje zonder suiker, geen calorieën en een nieuwe blend. Door jarenlang onderzoek naar nieuwe smaaktechnieken is het gelukt om de nieuwe Coca-Cola zero sugar qua smaak heel dicht bij de originele Coca-Cola smaak te krijgen. Zo is de Coca-Cola zero sugar nauwelijks meer te onderscheiden van de klassieke Coca-Cola. Voor iedereen die bewust wil genieten zonder aan smaak in te leveren!

De smaak van Coca-Cola zero sugar verschilt nauwelijks van de klassieke Coca-Cola. Het is ‘a kind of magic’ hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen! Met deze magische gedachte is aan de goochelaars Rob en Emiel gevraagd om een goocheltruc te bedenken speciaal voor Coca-Cola. De beide heren leggen graag zelf aan je uit in onderstaande video welke truc het is én hoe jij dit zelf thuis kunt doen! Leuk om je vrienden te verbazen op een feestje.

Do it yourself!

Lukt het jou deze complexe tovertruc zelf uit te voeren? Mij wel! Ik heb er een middagje op zitten zwoegen, maar uiteindelijk had ik het onder de knie. Geloof je mij niet? Gelukkig heb ik het gefilmd! Check hier mijn video.

Handjes uit de mouwen

Nu ben jij aan de beurt! Denk je dat je dit ook kan? Let’s do it! Deel jouw uitvoering van de truc op social media en tag @Kookslaaf. Ik nomineer na afloop de drie beste trucs en stuur naar de winnaars een samengesteld Coca-Cola zero pakket op. Good luck!

Chefs Quarter   ▸ door op 3 april 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About