Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Heerlijke hamburgers bij Zsa Zsa in Berlijn

Chefs Quarter
Chefs Quarter

In Berlijn kun je vrijwel overal een goeie hamburger vinden, maar als het aan mij ligt, wandel ik toch het liefst de Zsa Zsa Burger binnen. En dat gaat vrij makkelijk gezien het feit dat het restaurant zich op de hoek van mijn straat bevindt. Misschien wel iets te makkelijk zelfs… Het is maar goed dat ik mezelf voorgenomen heb toch nog maar iéts aan mijn lijn te doen. Bij Zsa Zsa vind je namelijk ongelooflijk lekkere en verse hamburgers, waarop vriendin Ching en ik onszelf zo eens in de maand verdomd graag trakteren als we een zware werkweek achter de rug hebben. Je moet jezelf nu eenmaal zo nu en dan eens belonen.

Meestal ‘doen’ Ching en ik een Zsa Zsa-to-go, zodat wij in mijn appartement heerlijk ordinair deze fantastische hamburger naar binnen kunnen schranzen zonder daarbij de eetlust van anderen te bederven. Het restaurant biedt zelf echter ook voldoende gelegenheid om eens heerlijk te gaan tafelen. Je krijgt er een heerlijke portie zelfgemaakte friet en on-Duitse mayonaise bij (alleen daarom al fan. Waarom maken ze normaal hier in Duitsland de mayo toch zo zuur…) en de burger zelf bestaat uit een vers stuk vlees, knapperige groenten en weinig tot geen saus, want dat is niet nodig als je kwalitatieve ingrediënten levert. Op de kaart vind je de heerlijkste burgercombinaties, maar zelf kan ik je vooral de simpele Classic aanraden. Krijg je al honger? Mooi, dat gevoel ken ik. Op naar de Zsa Zsa dus als je eens een weekendje in Berlijn bent!

logo_large
Zsa Zsa Burger

Motzstraße 28
Berlin – Schöneberg
www.zsazsaburger.de

Bovenstaande foto verkregen van tip-berlin.de

 

Chefs Quarter   ▸ door op 27 oktober 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About