Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Hippe dips van Johma oet Twente

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Er is niets gezelligers dan samen met vrienden het weekend inluiden met een goed gevulde borrelplank en een lekker drankje! Johma introduceert speciaal voor dit moment vijf hippe dips. Alle varianten worden bereid met heerlijke groenten, kruiden, specerijen en noten. Ik heb een rijk gevulde borrelplank van Johma (helemaal Oet Twente) mogen ontvangen. Naast de fantastisch lekkere dips, waren er een aantal gezonde snacks toegevoegd zoals wortels, tortillachips, soepstengels en paprika’s. Ik ben enthousiast!

Het ultieme vrijdagmiddaggevoel is onlosmakelijk verbonden met de vrijdagmiddagborrel. Met deze nieuwe dips van Johma is je borrel compleet. Zo proef je bijvoorbeeld pure stukjes tomaat, gebroken walnoten en gebakken uitjes, alsof je de dips zelf hebt gemaakt.

Grissini, komkommer of tortillachips, allemaal lekker met Johma Dips

Met de vijf Johma dips creëer je in een mum van tijd een gezellige borrelplank vol verschillende smaken waarmee je eindeloos kunt combineren. Johma Dips zijn verkrijgbaar in vijf varianten waaronder de Heavenly Houmous, op basis van kikkererwten, olie, sesampasta en knoflook. Dit is heerlijk om krokante broodstengels zoals grissini’s in te dippen. Liever iets meer pit? Dan is de Spicy Houmous met een topping van rode pepers, gebakken uitjes en walnoten een aanrader.

Een lekkere frisse dip is de Pretty Peppadew met yoghurt, komkommer en zoetzure peppadews. Even wat rauwkost snijden als crudités en dippen maar! De Chunky Salsa met verse stukjes tomaat, koriander en peterselie is met slechts 4 calorieën per portie een heerlijk verantwoorde dip voor de caloriecheckers onder de borrelaars. En tot slot: de Seriously Garlic met een uitgesproken smaak van knoflook, ui en peterselie.

And the winner is..

Mijn persoonlijk favoriet is absoluut de Chunky Salsa! Deze dip geeft een lekkere zomerse smaak die heerlijk fris is om met tortillachips in te dippen. Op een goede tweede plek komt trouwens de Seriously Garlic, die bij ons ook binnen no time op was. Ik weet in ieder geval wat er tijdens de volgende vrimibo op tafel staat!

Chefs Quarter   ▸ door op 31 oktober 2016
Recente artikelen
Even voorstellen
Wij zijn Alex en Shanice, foodbloggers van The Chefs Quarter. Wij schrijven over food, drinks & places waar wij zelf enthousiast over zijn. Met een gezonde dosis humor en Hollandse nuchterheid kun je op deze website onze verhalen volgen.
Lees je mee?
×
Home Food Drinks Places Inspiration About