Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Holy Guacamole Day bij Taqueria LIMA West

The most holy guacamole you have ever tasted! De lekkerste taco's van Amsterdam vind je bij Taqueria LIMA West in de Foodhallen. Proef op 16 september tijdens Holy Guacamole Day de Holy Specials.

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Taco’s met avocado, een ‘Cry of Dolores’-bel en zelfs een ‘Cut Out Avocado’ photobooth: op zaterdag 16 september viert Taqueria LIMA West Holy Guacamole Day! Verwacht bij LIMA spetterverse en eerlijke streetfood voor een goede prijs. Beleef de ‘Summer of Food’ in de Foodhallen en proef de specials van LIMA zelf tijdens Holy Guacamole Day!

Taqueria LIMA is sinds haar opening een jaar geleden, in oktober 2016, niet meer weg te denken uit de Foodhallen, dé indoor foodmarket van Amsterdam. Met een grote liefde voor de Mexicaanse keuken presenteren de chefs van LIMA de taco’s op hoog niveau in een streetfood jasje. Het interieur van LIMA benadrukt met haar grove houten elementen, kleurrijke pannen en verse peperplantjes het straatleven van Mexico.

Bij taco’s denk je misschien aan kaas, bonen, knoflook en hete pepers, maar niets is minder waar. Bij LIMA gaan de chefs voor frisse en lichte taco’s waarbij smaak het belangrijkste uitgangspunt is. Elk ingrediënt heeft een eigen rol en krijgt de kans aanwezig te zijn in de taco’s, burrito’s en pastiche die als zoete broodjes over de counter vliegen.

Holy Guacamole Day

Proef de Holy Specials

Proef op Holy Guacamole Day de drie specials: Taco met sour lime cream avocado & smoked chipotle (V), Taco met sliced avocado, lime cream, grilled chicken & salsa en Tortilla chips met spicy lemon avocado. De laatste is absoluut ‘The most holy guacamole you have ever tasted!’.

LIMA’s trots: de Taco Al Pastor

Door de specifieke benadering van de Mexicaanse keuken zijn de taco’s van LIMA de hele dag lekker om te eten. Het pronkstuk van LIMA is de grote vleesspit: de Al Pastor. Als je ooit door de straten van een Mexicaanse stad bent gelopen, herken je deze verticaal opgestelde spitten met vlees ongetwijfeld. Het varkensvlees wordt door de chefs in eigen keuken gemarineerd, wat resulteert in hoge kwaliteit van de smaak.

De Al Pastor heeft on top een grote ananas die extra frisheid meegeeft aan de smaak van de taco Al Pastor.

Holy Guacamole Day

Mexicanen zijn fan

Taqueria LIMA West is 7 dagen per week geopend van 11:00 uur in de ochtend tot minimaal 22:00 uur in de avond. Dat de taqueria een succes is blijkt, want zelfs Mexicaanse toeristen brengen speciaal een bezoek aan LIMA als zij in Amsterdam zijn. Een goede motivatie om in de toekomst wellicht op meerdere locaties taco’s aan te bieden. Stay tuned!

Waar vind je LIMA?

Je vindt Taqueria LIMA West in de Foodhallen aan het Bellamyplein 51 in Amsterdam.

Chefs Quarter  ▸ door op 5 september 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About