Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Inspiratie: Volkswagen Camper Cake

In het onderstaande filmpje laat Zoe zien hoe je stap voor stap een Volkswagen Camper Cake maakt.

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Ik stel jullie graag voor aan één van mijn grootste helden op YouTube: Zoes Fancy Cakes. Deze creatieve dame uit Leeds, Engeland, maakt werkelijk waar de prachtigste cakes. Volg haar kanaal op YouTube en je kijkt werkelijk waar je ogen uit.

In het onderstaande filmpje laat Zoe zien hoe je stap voor stap een Volkswagen Camper Cake maakt. Ik heb met open mond zitten kijken en ik weet niet of ik genoeg skills in huis heb om dit na te doen. Het eindresultaat is werkelijk waar een plaatje!

Beeld: YouTube Zoes Fancy Cakes

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About