Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Internationale smaakbeleving bij Millers Den Haag

Dineren in een Haags top restaurant met internationale allure? Dan ben je bij Millers Den Haag aan het goede adres. Het restaurant biedt een uitgebreid a la carte menu, geïnspireerd op de Franse/Italiaanse keuken waar ook een vleugje Aziatische invloeden in te ontdekken zijn. Ik heb een kijkje genomen bij dit restaurant en vertel je er graag wat meer over!

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Truffelrisotto. Kabeljauw Pad Thai. Irish Beef burger. Het openen van de menukaart van Millers toont direct de diversiteit die het restaurant aan het Plein in Den Haag te bieden heeft. De keukenbrigade onder leiding van chef-kok Eric Dekkers zet een internationale smaakbeleving voor de gasten centraal. Het gebruik van verse, eerlijke en duurzame producten staat hierbij voorop. Dit zie en proef je direct terug in de kwaliteit van het eten.

Uitgebreide wijnkennis

De sommeliers dragen ook hun steentje bij aan de totaalbeleving van het diner. Bij de gerechten worden passende wijnen geserveerd die perfect aansluiten bij de smaak en deze ook versterken. Uiteraard kun je ook zelf uit de wijncollectie van tachtig verschillende wijnen een keuze maken. Al kan ik persoonlijk erg genieten van een sommelier die vol passie en enthousiasme vertelt over de herkomst van die ene Rouge Grand Classique of Malbec Reserva.

Sluit je diner af met een Asian Scroppino of Rozemarijn panna cotta. De scroppino is echt mijn alltime favorite, alleen hiervoor zou ik al wat vaker naar Den Haag afreizen.

Retro en Chique

Millers is een toegankelijk restaurant met een stijlvol interieur. De aankleding geeft een retro en chique gevoel, waardoor je rustig een uurtje langer bij deze hotspot blijft hangen. Millers is één van de betere Haagse grand cafés voor heerlijke koffie en gebak in de ochtend, een ontspannen of snelle (zaken-) lunch in de middag en een gezellige borrel met gevarieerde wijn- en biteskaart om de dag mee af te sluiten.

Waar vind je Millers?

Je vindt deze hotspot op Plein 10 in Den Haag. Meer informatie vind je terug op de website.

Millers

Millers

Millers

Beeld: Sharman images

Chefs Quarter  ▸ door op 15 augustus 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About