Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Met Jack-in-a-bag ben je een ‘Grillmaster’ in een handomdraai

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Met Jack-in-a-bag ben je een ‘Grillmaster’ in een handomdraai

Remia speelt in op de bbq-hype door de lancering van verschillende marinades in een handige zak. Je opent de zak met marinade, doet het vlees erin, sluit de zak, legt ‘m een half uurtje in de koelkast en dan kan het gemarineerde vlees zó de bbq op. Vorige week kreeg ik de nieuwe marinades ‘Jack-in-a-bag’ en ‘Dalton-in-a-bag’ van Remia toegestuurd en ik vind vooral de ‘Jack’ erg lekker!

De marinades zijn onderdeel van The American BBQ Sauces, die eerder werden gelanceerd met Sylvester Stallone en Jan Kooijman in de hoofdrol. De quote ‘Act like a man, eat like a man’ kwam uit die tv-commercial. Recentelijk bracht Remia al drie Real American Marinades in een glazen fles op de markt. Maar de nieuwe ‘Jack-in-a-bag’ (smokey) en ‘Dalton-in-a-bag’ (zoete smokey met honing) maken bbq’en super simpel. De ‘Jack’ is bijvoorbeeld prima geschikt voor een T-bone steak, terwijl de ‘Dalton’ het volgens de makers “erg goed doet bij kip, bijvoorbeeld drumsticks”.

Marcos Garcia Moral, Marketing Manager Retail van Remia: “Iedereen wil graag een ‘Grillmaster’ zijn, maar de meesten hebben geen zin in gedoe. Met deze oplossing ben je in een handomdraai toch de ster.” Ik weet in ieder geval wat ik ga halen met de eerst volgende BBQ-avond!

Hebben?
De ‘Jack-in-a-bag’ en ‘Dalton-in-a-bag’ zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About