Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Kijktip: Culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’

Niet alleen op Netflix zijn goede culinaire series te bekijken, ook Videoland heeft sinds kort een knap staaltje culinair geweld beschikbaar om te bingwatchen. En dat ook nog van Nederlandse bodem. Lees hier meer over deze absolute kijktip!

Chefs Quarter
Chefs Quarter

In de culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’ worden acht jonge succesvolle chef-koks gevolgd in de keuken en daarbuiten. De serie laat zien wat voor impact het beroep van een chef-kok heeft op het privéleven en wat voor offers er gemaakt moeten worden.

In de serie komen chef-koks uit heel Nederland aan bod, waaronder de chefs van Daalder, De Bokkedoorns en The White Room. ‘De Nieuwe Garde’ is het eerste culinaire programma van Videoland en alle zes de afleveringen zijn daar exclusief te bekijken.

De Nieuwe Garde

De druk voor chef-koks om te slagen is groot en de totale focus op het werk laat vaak weinig ruimte over voor relaties of het gezin. In ‘De Nieuwe Garde’ komt dan ook niet alleen de passie voor het koken en de kookkunsten van de chef-koks aan bod, maar ligt vooral de focus op wat zij voor hun beroep moeten opgegeven en wat voor invloed het heeft op hun leven naast het werk. Valt het runnen van een restaurant te combineren met je privéleven?

In de documentaireserie worden acht chef-koks gevolgd, waarvan één koppel: Arturo Dalhuisen (The White Room), Bobby Rust (Noble Kitchen), Dennis Huwaë (Daalder), Juliën van Loo (Parkheuvel), Robin van de Bunt (De Leuf), Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns) en Marleen & Jeroen Brouwer (De Loohoeve).

Ik heb van deze serie genoten en ik kan niet wachten ook om bij deze restaurants aan te schuiven om de kookkunsten van de chefs live te aanschouwen!

De Nieuwe Garde

De Nieuwe Garde

De Nieuwe Garde

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About