Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Leuke festivaltip: Vier de zomer op Festival Strand

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Festival Strand op 27 augustus in Utrecht is dé plek om de zomer te vieren samen met vrienden, buren en bekenden. Diverse live artiesten en DJ’s staan garant voor een fantastische dag op het prachtige stadsstrand van Utrecht aan de Haarrijnseplas. Op zondag 28 augustus wordt het muziekfestival omgetoverd tot het foodfestival Strand Kookt waar een aantal van onze favoriete foodtrucks te vinden zijn!

Dansen op het stadsstrand van Utrecht
Het populaire Festival Strand op zaterdag trekt dit jaar grote namen waaronder Trijntje Oosterhuis, Gerard Ekdom, Ten Sharp en Joost van Bellen die vol enthousiasme het podium beklimmen. Gastvrijheid op hoog niveau met een gevarieerd culinair aanbod en een uitgebreide keuze uit zomerse cocktails, wijnen en speciaal-bieren. Volop genieten dus in het laatste weekend van augustus.

Zomeravond tickets
Nieuw dit jaar zijn de Zomeravond Tickets. Voor slechts € 17,50 per persoon schuif je ’s avonds na 20.00 uur aan op het leukste strandfeest van Utrecht. Met dit voordelige kaartje geniet je samen met o.a. Trijntje Oosterhuis, Gerard Ekdom, Corné Klein, Erick E. en De Dames Draaien Door van de ondergaande zon op het strand!

Onze favoriete foodtrucks op Strand Kookt
Strand Kookt is het culinaire broertje van Festival Strand en daar kun je naast de diverse food trucks ook terecht voor live optredens van de muzikale zussen O’G3NE en The Voice of Holland-winnares MAAN! Strand Kookt is bij uitstek geschikt voor families, vrienden en foodies die ontspannen willen na-zomeren op het strand. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Onze favoriete foodtrucks zijn ook aanwezig zoals Smokey Goodness, De Wentelteefjes, Tasty Buns, Pickles Burgers & Wines en Oysterman. Strand is hét perfecte weekend om de zomer met een lekker hapje, drankje en dansje af te sluiten. Vind jij dit een leuk festival om heen te gaan?

Tickets voor Strand koop je via: www.festivalstrand.nl

Chefs Quarter   ▸ door op 30 juli 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About