Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Lifehack #19: Hoe bekleed je een taartvorm in een paar seconden met bakpapier?

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Vandaag kwam ik op YouTube een heel eenvoudig trucje tegen om binnen no-time een taartvorm te bekleden met bakpapier. Hartstikke chill als je vaak iets bakt (zoals ik) en een pleuris hekel hebt (zoals ik) aan bakpapier inpassen. Gelukkig is mijn reddende engel Chef Claire Thomson daar om met een mega geniale oplossing te komen. Dit is zo’n soort lifehack waarbij als je hem ziet, echt direct denkt: OMG dat is makkelijk, waarom heb ik dat niet bedacht.

Het enige wat je nodig hebt is dus een vierkant stuk bakpapier en een schaar. Deze truc is ideaal voor als je een taart bakt waar mogelijk wat uit kan lopen (vocht, chocolade, etc), zorgt er in ieder geval voor dat je oven netjes blijft voortaan!

Chefs Quarter   ▸ door op 24 juni 2015
×
Home Food Drinks Places Inspiration About