Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Market 33: de urban foodcourt aan de Zuidas in Amsterdam

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Market 33: de urban foodcourt aan de Zuidas in Amsterdam

Nieuw in town: Market 33. De urban foodcourt in Amsterdam is al vanaf augustus open en wordt steeds populairder. Hoogtijd voor mij om een kijkje te nemen en natuurlijk het een en ander te proeven! Market 33 is niet groot, maar is zeker een plek waar je van gaat houden door het rijke aanbod van streetfood.

Wie dacht dat urban foodcourts alleen voor hippe jonge mensen in New York zijn, heeft het goed mis! Amsterdam is booming op het gebied van food. Na de populaire Hallen, kunnen we nu ook aan de Zuidas genieten van een heuse foodcourt. Market 33 vult de behoefte waar wij foodliefhebbers al jaren op zitten te wachten!

Deze nieuwe hotspot is natuurlijk ideaal voor de vele kantoren in de omgeving. Ontbijt, lunch, diner of borrel: ieder moment van een doordeweekse(!) dag kun je hier binnen wandelen. Ook als je geen stropdas om hebt, ben je van harte welkom voor een hapje of drankje. Het aanbod van eten is groot: Bowls & Buns, Grizzl, Pomms, Pita Queen en Oishii Sushi zijn slechts een greep uit de streetfood ondernemers in Market 33. En wij hebben ons laten vertellen dat er binnenkort nog meer mooie namen worden toegevoegd!

De styling is té gek!

De aankleding en uitstraling is wat een echte foodcourt beaamt: ruig, industrieel en ‘very international’. De styling is te gek! Het nodigt mij uit om urenlang een tafeltje te zitten met mijn Macbook om te genieten van een skinny latté, en tegen de avond mij vol te proppen met sushi.

Market 33 is nieuw en hip. Oordeel zelf!

Waar vind je Market 33?

In Amsterdam, aan de Claude Debussylaan 33. Onder het gebouw zit een mega parkeergarage en het treinstation Zuid WTC zit om de hoek. Meer info vind je op de facebookpagina.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About