Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Terugblik: De meest gelezen blogs van 2016

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Het aftellen is begonnen! Vanavond gaan we knallend het nieuwe jaar in met champagne, oliebollen en veel gezelligheid. Voor we met 2017 starten, blikken we nog even kort terug op al het lekkers en moois waar we afgelopen jaar over geschreven hebben. Bekijk hier de drie blogs die het meest gelezen zijn in 2016!

Ik vind het altijd leuk om terug te zien welke blogs van ons jullie graag lezen. Soms is een recept onverwachts rete populair! Terwijl ik dat zelf totaal niet verwacht. Een voorbeeld is de Arretjescake, inmiddels een klassieker die dagelijks nog steeds tientallen bezoekers trekt. Maar ook ons bezoekje aan The Hen House is bijna viral gegaan. Een van deze blogs gemist? Lees ze hieronder even terug.

Meest gelezen Arretjescake

1. Recept: Traditionele Arretjescake volgens oma’s recept

Ooit gehoord van Arretjescake? Nee? Dat is eigenlijk ook niet zo gek want het is een traditionele, koude cake die slechts in een paar streken van Nederland gegeten wordt. Hoewel de precieze ingrediënten per streek en per recept verschillen, is de basis eigenlijk altijd hetzelfde. De verschillende ingrediënten worden gemixt en moeten vervolgens een dag in de koelkast opstijven. Het lange wachten wordt uiteindelijk beloond met een heerlijke zoete cake! Love it!

Het recept voor de arretjescake vind je hier.

Meest gelezen The Hen House

2. Review: The Hen House in Rotterdam

Een kippetje op zijn tijd is heerlijk. Vooral als het beestje een goed leven en voldoende bewegingsruimte heeft gehad. Dat is voor mij sowieso een belangrijke maatstaaf bij het kopen van vlees. Gelukkig heeft The Hen House het belang van die relatie ook door: hoe vrijer de kip, hoe smakelijker het vlees. Daarom vind je bij The Hen House, op het centraal station van Rotterdam, alleen kippen die een goed leven gehad hebben. Neem daarbij ook een lekkere portie friet en een smakelijke salade en voilà: je hebt een verdomd goede maaltijd op een plek waar je het eigenlijk helemaal niet zou verwachten.

Lees hier onze recensie vanThe Hen House.

Meest gelezen Pepersaus maken

3. Recept: Zelf pepersaus maken in 5 minuten

Ik hou er van om zelf sausjes te maken, vooral omdat deze vaak tien keer lekkerder smaken dan dat je ze kant-en-klaar koopt. Een smakelijke mayonaise bij zelfgemaakte zoete-aardappelpatat of een heerlijke vissaus bij de kabeljauw. Maar waar ik écht gek op ben, is een romige pepersaus bij een lekker groot stuk vlees. Pepersaus is super makkelijk zelf te maken, binnen 5 minuten op tafel!

Het recept voor de pepersaus vind je hier.

Chefs Quarter   ▸ door op 31 december 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About