Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Millers Beach: huisgemaakte pizza’s en vlees van de Josper houtskoolgrill

Goede wijnen en verrassende gerechten: Millers Beach is een hippe strandtent aan het strand nabij Kijkduin waar ik erg enthousiast over ben. Na een bezoek aan Millers en Millers Cocktail Kitchen, was ik ook erg benieuwd naar deze derde Haagse hotspot uit de ‘Millers’-familie. Lees hier meer over deze hotspot.

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Millers Beach is gelegen aan het Zuiderstrand en is de perfecte strandtent als het gaat om vrij zicht, diverse terrassen, optimale service en de unieke locatie. Met haar luxueuze, eigentijdse en warme uitstraling is Millers Beach mijn nieuwe favoriete spot in deze regio voor een borrel of diner.

Vleesgerechten van de Josper Houtskoolgrill

Dagelijks serveert Millers Beach, naast de à la carte gerechten met Italiaanse invloeden, een aantal verrassende specials. Van heerlijke broodjes tijdens de lunch, antipasti voor bij de borrel, huisgemaakte pizza’s uit de steenoven tot vleesgerechten van de Josper houtskoolgrill.

De Josper houtskoolgrill is een authentieke Spaanse grill die een unieke barbecuesmaak aan vleesgerechten geeft. Het is een aanrader om de Bistecca (Black Angus steak), Braciola di Maiale (speenvarkenkotelet) of Costata (Entrecote) van deze grill te bestellen!

Millers Beach

Huisgemaakte pizza’s

In de maand oktober staan de huisgemaakte pizza’s centraal. Iedere pizza wordt gebakken in een échte steenoven en kost alleen deze maand slechts €10. Super chill toch?

Drink bij je diner één van de zorgvuldig geselecteerde wijnen of exotische cocktails. De drankenkaart van Millers Beach zal je verrassen met haar diversiteit en uitblinken door de hoge kwaliteit wijnen voor een zachte prijs.

In de zomermaanden zit je heerlijk op het terras, op de zitjes uit de wind, de loungebanken in de zon of op één van de grote bedden op het strand. Bij Millers Beach kan je optimaal genieten van een fantastische dag of avond aan het strand. 

Millers Beach

Waar vind je Millers Beach?

Je vindt deze strandtent in Den Haag, aan Strandslag 7 (Einde Savornin Lohmanpad). Meer informatie is terug te vinden op deze website.

Lees hier meer over Millers Den Haag en Millers Cocktail Kitchen.

Beeld: Sharman images

Chefs Quarter  ▸ door op 26 september 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About