Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Millers Cocktail Kitchen: Van streetfood en sushi tot Thaise Curry

De Aziatische keuken is verrassend smaakvol met haar vele specerijen en traditionele recepten. Een restaurant dat dit volledig beaamd is Millers Cocktail Kitchen in Den Haag. Dit nieuwe horecaconcept met internationale allure heeft een uitgebreide exotische cocktails kaart die wordt gecombineerd met een verscheidenheid aan Oosterse gerechten. Ik vertel je graag wat er bijzonder is aan deze hotspot!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Millers Cocktail Kitchen: Van streetfood en sushi tot Thaise Curry

Van streetfood en sushi tot een Thaise curry; de authentieke gerechten van de Aziatische cultuur komen hier samen. Bij Millers Cocktail Kitchen is het ‘shared dining’-concept van toepassing, wat betekent dat je meerdere gerechtjes besteld en dat met je tafelgenoten deelt. Een perfecte manier om veel verschillende gerechten van deze fantastische kaart te kunnen proeven.

Millers Cocktail Kitchen meet de Aziatische keuken breed uit. Er worden gerechten geserveerd met Thaise, Japanse, Vietnamese, Indonesische, Koreaanse en Chinese invloeden. Mijn tip: ga voor een Spicy Maguro Maki (sushi met pittige tonijn) of Duck Gyoza’s (gebakken dumplings met eend) als je jezelf echt wilt verrassen!

Stylish Asian

Het interieur ademt ‘Stylish Asian’: de klassieke ronde banken zijn ideaal als je met een groepje vrienden lekker wilt dineren. De wanddecoratie met Oosterse kunst is prachtig en de pilaren met bricks maken het gehele concept af.

De absolute eyecatcher is de bar waar de cocktailshakers je met flair voorzien van bijvoorbeeld een heerlijke Japanese Fashioned (Nikka whiskey, angostura bitters, rietsuiker & sinaasappel). Tot in de vroege uurtjes kun je hier terecht voor een drankje met bijpassende bites.

Waar vind je Millers Cocktail Kitchen?

Met de lancering van het nieuwe concept brengt Millers de cocktail en Aziatische keuken naar het Plein 8 in Den Haag. Meer informatie vind je terug op de website.

Millers Cocktail Kitchen

Beeld: Sharman Images

Chefs Quarter  ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About