Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Mindful drinking: Ceder’s Crisp is hét alternatief voor gin

Mindful genieten met Ceder's! Ik mocht een hele mooie box uitproberen van Ceder's met hierin hét alternatief voor gin. Ik vertel je graag meer!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Mindful drinking: Ceder’s  Crisp is hét alternatief voor gin

Een avondje gezellig borrelen en tegelijkertijd mindful drinken kan vandaag de dag uitstekend samen. No or Low on alcohol is de nieuwste trend van deze zomer. Eentje waar ik eerst sceptisch tegenaan keek, maar na het proeven van de gin van Ceder’s denk ik dat er zeker een toekomst voor deze trend is, het no alcohol drankje is namelijk heel erg smaakvol!

Wat is de no-lo trend?

We vinden onze gezondheid belangrijk en bewust omgaan met alcohol hoort hier ook bij. De mindful drinking of no-lo trend past bij de tijdsgeest. Wat we ook willen is een drankje dat met zorg en aandacht is bereid. Die cocktails gaan we steeds vaker vervangen door een alcoholvrije cocktail, en dat geldt ook voor onze geliefde gin-tonics. Saai? Helemaal niet! Ceder’s bewijst dat het drinken van een alcoholvrij drankje net zo smaakvol, misschien zelfs wel smaakvoller, is dan een cocktail.

Make the perfect serve

Bij het mooie pakket wat ik ontvangen heb, zat ook een lekker receptje wat ik graag met jullie deel!
Voor het maken van een heerlijke alcoholvrije cocktail doe je 2 of 3 ijsblokjes in een glas en schenk je er ongeveer 50ml Ceder’s Crisp over. Vul aan met 150ml premium tonic. Maak je G&T af met een schijfje komkommer en een takje munt. Cheers!

Mindful drinking: Ceder's  Crisp is hét alternatief voor gin


Disclaimer: Ik heb het product ontvangen om te proeven. Het is een eigen keuze geweest om hier een artikel van te plaatsen.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About