Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

New Year’s Resolutions 2017!

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Veel te laat natuurlijk en volgens mij is dit de laatste dag dat het mag, dus: HAPPY NEW YEAR! De traditionele Kookslaaf New Years Eve foto van ons twee samen hebben we niet, wel een leuke groepsfoto met de lieve vrienden waar wij een fles bubbels mee open trokken (zie hier beneden). Voor we te ver in 2017 zitten even een korte terugblik op het afgelopen jaar en de goede voornemens voor 2017!

Shanice en ik zijn allebei twee bezige bijtjes. Shanice woont, werkt en studeert fulltime in Berlijn. Ik woon en werk onder de rook van Amsterdam. Wat we allebei volop doen is (uitgebreid) koken, lekker eten en (zo vaak als mogelijk) wijn drinken. En zoals jullie gewend zijn, delen we dit graag op onze blog. We zijn hier 2,5 jaar geleden mee gestart en doen dit nog altijd met plezier.

2016, de highlights

Afgelopen jaar heeft ons weer veel nieuwe en leuke ervaringen gebracht. Vooral onze eigen events, zoals de wijnproeverijen met Hardys en het Taco Dinner bij Lima West zien wij als absolute hoogtepunten. Wat ik ook erg geslaagd vond, was de experience van Glenfiddich en de yoga workshop van Conimex. Oh, en niet te vergeten dat ik afgelopen jaar Cora van Mora in het ECHT heb mogen ontmoeten! Wat een leuk mens 🙂

2017, en nu?

Aan het begin van het jaar maak ik altijd een lijstje met goede voornemens. Zo ook voor Kookslaaf; wat willen we bereiken? Wat willen we gaan veranderen? Wat willen we allemaal nog voor leuke dingen gaan doen? Genoeg vragen, waar ik ook niet direct een goed passend antwoord voor heb. Maar, we hebben wel een aantal voornemens en nieuwtjes waar we jullie graag meer over vertellen.

Onze 5 New Year’s Resolutions

1. Samenwerkingen: Als bloggers zijnde willen bedrijven en merken graag met je samenwerken om hun product te promoten. Dat is allemaal hartstikke leuk, maar de aansluiting tussen de blog en het merk moet wel goed zijn. Daar willen wij komend jaar meer rekening mee gaan houden. Alleen nog maar samenwerkingen waarvan wij voor 100% denken dat jullie als lezers dat ook leuk vinden.

2. Events: We hebben nu drie events gedaan en dat vonden we fantastisch! Het waren alle drie gezellige avondjes uit voor onze fans en het was voor ons als bloggers onwijs leuk om fans in het echt te ontmoeten. Ons voornemen is dan ook om meer events te organiseren, speciaal voor jullie dus!

3. Restyling: Een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nieuwe website. Dit willen we heel erg graag, maar het kost wel tijd om zoiets op te zetten en te verwerken. Onze creatieve ideeën zullen naar verwachting in de eerste helft van 2017 werkelijkheid worden. We houden jullie op de hoogte!

4. Travel: Ja, we zijn een foodblog. Maar Shanice en ik houden allebei ook erg van reizen. Afgelopen najaar hebben we stilletjes onze “Kookslaaf op Reis” rubriek geïntroduceerd en dit willen we komend jaar flink gaan uitbouwen. Ben je dus op zoek naar leuke reisbestemmingen met lokale specialiteiten, goede hotels of tips voor restaurants en bars, dan helpen wij je in 2017 graag verder!

5. Wijn: We willen meer wijn in 2017! Niet alleen drinken, maar ook zeker meer over dit onderwerp schrijven. Het is namelijk een onderwerp dat ons uiterst interesseert en waar we meer over willen leren. En jullie kennen ons inmiddels, als wij ergens enthousiast over zijn krijgen jullie het zeker te horen!

That’s all folks, dat 2017 een mooi jaar mag worden!

2017

Chefs Quarter   â–¸ door op 6 januari 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About