Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

New York Breakfast tip: Start je dag bij Oatmeals

Chefs Quarter
Chefs Quarter
New York Breakfast tip: Start je dag bij Oatmeals

In New York City is buiten de deur ontbijten écht een ding. Om deze ontbijtcultuur te ervaren en te begrijpen ben ik tijdens mijn citytrip naar ‘The Big Apple’ in deze ontbijtscene gedoken. Ik heb een aantal bijzondere ontbijtconcepten ontdekt waarvan ik durf te wedden dat deze binnen korte tijd ook in het straatbeeld van Amsterdam zullen verschijnen. Mijn favoriete stek is Oatmeals. Hier starten de echte New Yorkers hun dag.

Oatmeals is een ontbijtbar waar ze allerlei soorten havermoutjes bereiden. Van een ‘Brown Sugar Cinnamon Raisin’ tot een ‘Peanut Butter Banana’; de creatieve combinaties zijn eindeloos. Zelf heb ik gekozen voor de ‘Blueberry Maple Walnut’, een heerlijke combinatie van bosvruchten met walnoot. Ik ben er erg enthousiast over!

Waar vind je deze hotspot?

Voor een echt powerontbijtje ben je hier midden in ‘Lower Manhattan’ aan het goede adres. Oatmeals is goed bereikbaar en ligt in de buurt van Onion Square aan 120 West 3rd St.

oatmeals

Beeld: Oatmeals

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About