Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Ontdek de nieuwe smaken Coca-Cola zero sugar: Lemon & Vanilla

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Ontdek de nieuwe smaken Coca-Cola zero sugar: Lemon & Vanilla

Dat Coca-Cola zero sugar in de smaak valt, mag inmiddels duidelijk zijn! Het vernieuwde drankje, waarvan de smaak nauwelijks te onderscheiden is van het klassieke Coca-Cola, gaat als een trein en daarom komt het bekendste frisdrankmerk met twee nieuwe smaken: Lemon & Vanilla. Ik heb beiden mogen proeven en vertel je graag wat meer erover.

De nieuwe zero sugar heeft een magisch tintje! Ik kreeg onlangs een uitnodiging in de bus van de bekende illusionisten Rob en Emiel, om actief met het thema #zerosugarmagic aan de slag te gaan. Ik heb flink geoefend en het is mij gelukt de challenge succesvol te voltooien. Heb jij het filmpje al gezien? Probeer en zelf en maaks kans op een tof Coca-Cola zero pakket.

Smaaktest

Ik vind de nieuwe Coca-Cola zero sugar erg lekker en het drankje viel bij mij goed in de smaak. Ik was dan ook dolblij toen ik de twee nieuwe smaken mocht proeven. Lemon past perfect bij het voorjaar! Bij de frisse smaak van de citroen verlang ik eigenlijk direct naar een terrasje aan het strand met een gezellige groep vrienden.

De Vanilla is zachter van smaak. De zoetige tonen gaan goed samen met een lekkere gezonde snack. Heerlijk als je op je vrijdagavond gewoon even een filmpje wilt kijken op de bank samen met je vriend(in). Het is het benoemen waard dat je totaal niet proeft dat het ‘zero sugar’ is.

Beide smaken vind ik erg lekker, maar zelf zou ik eerder voor de Lemon gaan omdat ik gek ben van het verfrissende citroen wat erin zit.

Zelf proberen?

Coca-Cola zero sugar Lemon en Vanilla is vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn. Er is tevens een variant met cherry-smaak verkrijgbaar in diverse supermarkten. Cheers! #zerosugar #magic #tastethefeeling

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About