Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Organic food bij Ellary’s Greens in New York City

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Organic food bij Ellary’s Greens in New York City

In West Village, New York, op steenworpafstand van 7th Ave vind je het restaurant Ellary’s Greens waar ze alleen maar ‘organic food’ serveren. Organic? Ja, volledig volgens het farm-to-table concept. Alles wat bij Ellary’s op de kaart staat is 100% natuurlijk én ook nog is super vers! Tijdens mijn citytrip naar de Big Apple nam ik bij deze hotspot in downtown Manhattan een kijkje.

West Village zelf is een super leuke buurt vol met hippe barren, sfeervolle restaurants en trendy rooftops. Logisch, want de buurt grenst aan het nog populairdere Greenwich Village. Ja, het deel van Manhattan waar menig serie is opgenomen. Wat perfect bij deze levensstijl past, is gezond en goed eten.

Bij Ellary’s Greens kunnen zowel vegans als non-vegans uit de voeten. De kaart is zeer uitgebreid en met in het achterhoofd dat ieder blaadje sla de dag ervoor geplukt is door de boer, wordt de keuze wel erg lastig. Ik ga voor een Ellary’s Mixed Greens, wat voornamelijk bestaat uit een salade van seizoensgroente. Als hoofdgerecht heb ik een gestoomde zalm, die zo heerlijk smaakt dat ik mij afvraag of ze die dezelfde ochtend nog uit de Hudson gevist hebben.

Naast salades en vis, vind je een selectief aanbod aan burgers en vleesgerechten op de kaart. Sluit je diner af met een stukje Red Velvet cake, deze beveel ik je graag aan!

Waar vind ik Ellary’s Greens?

Voor lunch, brunch, borrel en diner kun je aanschuiven bij dit fantastische organische restaurant. Je vindt deze hotspot aan 33 Carmine Street, West Village, New York City. Meer informatie vind je op deze website.

Ellary's Greens

Beeld: Ellary’s Greens

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About