Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Pad Thai met garnalen

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Pad Thai met garnalen

Vandaag maak ik het Thaise gerecht Pad Thai. Ik gebruik hier lekker veel groenten én garnalen bij. Dit lekkere eenbordsgerecht is heel geschikt om tijdens een zomers tuinfeest te serveren.

Ik heb dit gerecht gemaakt met de nieuwe producten van Conimex Black. Met Conimex Black maak je échte Aziatische gerechten gewoon helemaal zelf in je eigen keuken. Deze nieuwe producten laten de authentieke Aziatische smaken terugkomen in iedere hap van je gerecht.

Hoeveel tijd kost het?

30 minuten

Dit heb je nodig (voor 2 personen):

– 4 eetlepels Conimex Black Vissaus
– 50gr tamarindepasta
– 30gr donkere basterdsuiker
– 1 theelepel Conimex Black Knoflook Paste
– 1 baby paksoi
– 1 lente-ui
– 40gr pinda’s
– 2 blokken rijstnoedels 2mm
– 1 ei
– 2 eetlepels wokolie
– 300gr garnalen
– 125gr taugé

En zo maak je het:

1. Meng de vissaus met de tamarindepasta, basterdsuiker en de knoflook paste in een kom. Snij de paksoi in repen en de lente-ui in smalle ringen. Hak de pinda’s grof.

2. Bereid de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en spoel ze koud. Klop het ei met 1 eetlepel water met een garde los.

3. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak een omelet van het ei. Laat het omelet afkoelen en snij deze in dunne reepjes.

4. Verhit 1 eetlepel olie in dezelfde koekenpan en bak de garnalen 1 minuut al omscheppend op hoog vuur. Voeg de paksoi en taugé toe en bak ze kor mee.

5. Voeg de helft van het tamarindemengsel toe en laat het even inkoken. Schep de rijstnoedels met de rest van het tamarindemengsel erdoor. Voeg als laatste de omeletreepjes, de lente-ui en de pinda’s toe. De Pad Thai is klaar om geserveerd te worden!

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About