Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

De Parade in Amsterdam is gestart!

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Het jaarlijks terugkerende theaterfestival de Parade in Amsterdam is gister van start gegaan. Van vrijdag 12 augustus t/m zondag 28 augustus geniet je van de heerlijkste hapjes, sprankelende drankjes en hoogwaardig theatraal entertainment. Het festival is neergestreken in het Martin Luther Kingpark en met de mooie weer dat komende week verwacht wordt, zeker een bezoekje waard!

Op de Parade spelen meer dan 100 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in de tenten, merendeel speciaal voor het festival gemaakt. De Parade is haar tournee gestart in Rotterdam en doorgereisd met alle artiesten, medewerkers, tenten en restaurants via Den Haag naar Utrecht. Traditiegetrouw sluit een van de leukste foodfestivals af in Amsterdam.

Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops en spelen er alle avonden twee live-bands, in Café Correct en Hotel Vilé.

Reizende restaurants
Kleine hapjes, uitgebreide diners, frisse cocktails, bijzondere siropen, er is voor ieder wat wils. De keukens serveren tot laat in de avond of tot het op is. Alle keukens werken met bio-industrie vrije producten en er worden minimumclaims gesteld aan de mee reizende restaurants. Zo moet alle vis voldoen aan de norm en is er uitsluitend vlees en gevogelte van binnen Europa te vinden op het festivalterrein.

Het eten wordt voorzien door o.a. Hotmamahot, Poffertjespaleis Au Gwen Marie, Roze Bunker, Wild van Wild, The Bostel Brothers en La Cantine. And many, many more.. Ben jij van plan naar de Parade in Amsterdam te gaan?

Chefs Quarter   ▸ door op 13 augustus 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About