Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Pokemon burgers: Eetbare Pikachu, Charmander of Bulbasaur

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Wij hebben een grote voorliefde voor zowel hamburgers als Pikachu, dus dit nieuwsbericht van deze Pokemon burgers kwam als een soort godsgeschenk uit de hemel! Super te gek dat er een chef uit Aussie (oftewel Australië) zo goed is ingehaakt op de Pokemon hype, dat hij heuse burgers van de kleine monstertjes op de markt heeft gebracht. Eigenlijk zijn deze burgers te schattig om op te eten!

We weten best dat dit een grote marketingstunt is, maar toch willen we je het filmpje graag even laten zien. We krijgen er spontaan honger van! De smaak en de ingrediënten zijn op het type, karakter en kleur van de Pokemon aangepast. De Charmander is bijvoorbeeld een echte spicy burger met een plakje ‘volcanic cheese’. De Bulbasaur is meer voor de #healthylife mensen, als smaakt deze alsnog naar een Big Mac. De Pikachu is een soort van kinderversie; zacht van smaak en eet gewoon prima weg.

Check hier het filmpje van de Pokemon burgers

Hebben?

Tenzij je op vakantie gaat naar Australië, heb je grote pech nooit deze burger te kunnen proeven. Ze zijn tot nog toe exclusief verkrijgbaar bij het pop-up burger restaurant Hashtag Burgers in Sydney. Jammer hé?!

Chefs Quarter   ▸ door op 27 augustus 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About