Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Pompoentaartjes van bladerdeeg

Maak deze pompoentaartjes van bladerdeeg! Een lekkere tip voor deze koude dagen.

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Pompoentaartjes van bladerdeeg

TIJD

90 minuten

AANTAL

2 personen

INGREDIËNTEN

- 4 plakjes bladerdeeg
- 420 gram pompoenvruchtvlees
- zachte geitenkaas
- gedroogde rozemarijn
- nootmuskaat
- ei

DELEN

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Bereiding

1.
Snij de pompoen in blokjes, niet te klein. Hussel de blokjes in olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
2.
Bak de blokjes pompoen op 200 graden ongeveer 35 minuten, tot de pompoen zacht is.
3.
Stamp 3/4 deel van de pompoenblokjes tot een puree en breng dit op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
4.
Verdeel de pompoenpuree op het midden van de plakjes bladerdeeg. Laat de randen van het deeg vrij. Verdeel de blokjes pompoen over de puree. Strooi de rozemarijn erover en verkruimel de geitenkaas.
5.
Smeer de randen van het bladerdeeg in met ei zodat ze mooi bruin worden. Bak de taartjes 35 minuten in de oven op 200 graden.
Chefs Quarter   ▸ door Alex van Amersfoort op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About