Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Restaurant Gaggan in Thailand voor de 3e keer beste restaurant in Azië

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Restaurant Gaggan in Thailand voor de 3e keer beste restaurant in Azië

Tijdens de jaarlijkse, culinaire Asia’s 50 Best Restaurants verkiezingen zijn de 50 beste restaurants in Azië bekendgemaakt. Hiervan zijn er maar liefst 9 gevestigd in Bangkok. Deze prijzen zijn eind februari bekend gemaakt in het W hotel in Bangkok. Het restaurant Gaggan is voor de derde keer verkozen tot het beste restaurant in Azië. Ik heb zoveel bewondering voor chefs die hun ambacht laten evolueren tot een nieuwe vorm van kunst. Terecht dat restaurant Gaggan daarom opnieuw de titel van beste restaurant in de wacht sleept.

Gaggan voor derde keer op rij het beste restaurant in Azië

Het Indiase moleculaire restaurant Gaggan is ook dit jaar weer het beste restaurant, niet alleen van Thailand, maar van heel Azië. De continue ontwikkelingen en het creatief omgaan met ingrediënten door ze keer op keer op een andere manier te presenteren heeft het restaurant populair gemaakt. Eigenaar en chef Gaggan Anand werd eerder al erkent in El Bulli waar hij onderdeel was van het research team en heeft deze creativiteit voortgezet in zijn eigen restaurant.

Je vindt restaurant Gaggan op het volgende adres: 68/1 Soi Langsuan, Ploenchit Road, Lumpini, Bangkok 10330, Thailand.

Over The World’s 50 Best Restaurants

In 2013 is The World’s 50 Best Restaurants gestart en jaarlijks wordt een overzicht van de top 50 beste restaurants opgesteld naar aanleiding van ervaringen van internationale experts. Asia’s 50 Best Restaurants Academy is een regionale spin-off en stelde de lijst dit jaar voor de 5e keer samen.

Restaurant Gaggan

Restaurant Gaggan

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About