Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Samenwerken & Adverteren

The Chefs Quarter trekt maandelijks rond de 70.000 unieke bezoekers en heeft gemiddeld 154.000 pageviews. Onze doelgroep bestaat uit vrouwen en mannen, in de leeftijd van 25 tot 45 jaar die van reizen, koken, lekker eten en wijn houden en ook graag leuke hotspots buiten de deur ontdekken.

Het is mogelijk om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen op onze website en/of social media kanalen. Dit kan op verschillende manieren.

#foodpost

Wij vinden het hartstikke leuk om nieuwe producten uit te proberen! Het opsturen van een product geeft echter geen garantie dat wij iets schrijven. Wij schrijven alleen over producten waar wij oprecht enthousiast over zijn of waar voor betaald wordt (zie kopje ‘Advertorial’).

Foodpost mag gestuurd worden naar het onderstaande postadres:
The Chefs Quarter
t.a.v. Redactie
Suikersilo-Oost 15
1165 MS Halfweg

Recensie voor restaurant, bar, hotel, event, etc

Opent u een nieuwe bar, is de menukaart van uw restaurant vernieuwd of wilt u extra aandacht voor uw hotel krijgen? Wij komen graag langs om de locatie te recenseren en/of hier op social media verslag van te doen. Uitnodigingen kunt u sturen aan alex@chefsquarter.nl.

Advertorial

Wilt u uw merk, product of bedrijf onder de aandacht brengen? Plaats dan een advertorial op onze blog. Een advertorial is een blogpost op The Chefs Quarter waarin uw merk, product, bedrijf, dienst of evenement uitgelicht wordt. In het artikel zal gelinkt worden naar uw website. Wij plaatsen alleen advertenties die in de lijn liggen van onze blog. Er moet een duidelijke relatie zijn met eten, drinken, restaurants of reizen. Voor adverentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Alex via alex@chefsquarter.nl.

Social Media

Wilt u een product, event of locatie onder de aandacht brengen, dan is het een goed idee dit via social media te doen. In de social media post zal uw merk en/of account genoemd worden, zonodig met een tag naar uw eigen social profiel. Wij plaatsen alleen advertenties die in de lijn liggen van onze blog. Er moet een duidelijke relatie zijn met eten, drinken, restaurants of reizen. Voor adverentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Alex via alex@chefsquarter.nl.

Banner

Het is mogelijk een banner te plaatsen op onze blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van onze blog geplaatst zal worden. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar op onze blog. De banner linkt naar uw website of webshop. Voor bannermogelijkheden of specificaties kunt u contact opnemen met Alex via alex@chefsquarter.nl.

The Chefs Quarter - Food, Drinks & Places

Wij zijn Alex en Shanice, bloggers van The Chefs Quarter. Wij schrijven over food, drinks & places waar wij zelf enthousiast over zijn. Met een gezonde dosis humor en Hollandse nuchterheid kun je op deze website onze verhalen volgen.
Lees je mee?
×
Home Food Drinks Places Inspiration About