Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

My Kitchen Your Kitchen: Shanghai Bistro in De Tropen

Nieuws over onze favoriete hotspot in de Amsterdamse Pijp, Shanghai Bistro. De chef, Francis Tavarez, staat voor één avond in de keuken van restaurant De Tropen. Kom jij proeven?

Chefs Quarter
Chefs Quarter
My Kitchen Your Kitchen: Shanghai Bistro in De Tropen

Aanstaande zaterdagavond 19 mei wordt restaurant De Tropen voor één avond omgetoverd in een Shanghai Bistro XL! Dit alles in het teken van My Kitchen Your Kitchen, the Asian Streetfood Edition.

Elke maand wordt de prachtige locatie in Amsterdam-Oost, gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, omgetoverd tot een tropische comfort zone waar steeds de keuken van een land uit de Tropen centraal staat. Chef Hans Ribbens nodigt een gerenommeerde chef uit met wie hij een bijzonder menu samenstelt. Na de eerste twee uitverkochte edities met gastchefs Agus Hermawan en Ramon Beuk presenteren zij dit keer de ‘Asian Streetfood’ edition.

De gastchef is dit keer Francis Tavarez, chef-kok en eigenaar/founder van Shanghai Bistro, de succesvolle urban bistro in de Van Woustraat in Amsterdam. Chef Francis kookt 6-gangen Asian Streetfood, 5 van de nieuwe(!) Shanghai Bistro kaart en 1 gerecht dat later deze maand op de kaart komt. Een exclusief voorproefje dus!

Praktische info: zaterdag 19 mei 2018, van 19.00 tot 00.00 uur. Entree is 34,95 euro (inclusief zes gangen + welkomstcocktail) en tickets koop je via EventBrite.

Win 2 kaartjes voor Shanghai Bistro in De Tropen

Wij mogen voor deze speciale avond 1x twee kaarten weggeven. Wil jij er samen met een vriend(in) bij zijn? Volg ons én Shanghai Bistro dan op Instagram via @chefsquarter en @shanghaibistronl, en reageer onder de foto van deze actie. De winnaar maken we donderdagavond 17 mei 2018 via Instagram bekend.

Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About