Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Sigg Hot & Cold is goed gezelschap voor onderweg

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Een paar weken geleden vaarden wij mee met het boottochtje van Miss Publicity door de mooie grachten van Amsterdam. Speciaal voor de aanwezige bloggers werden er naast een aantal lekkere foodproducten, ook handige gadgets gepresenteerd! Voor iedere blogger stond er een Sigg Hot & Cold klaar, een super functionele thermosfles die handig is voor als je veel onderweg bent. Ik wil hem inmiddels niet meer kwijt!

Onze thermosfles was gevuld met ijskoud water met wat komkommerschijfjes om het extra smaak te geven. Wat vooral verrassend voor mij was, is dat het water de gehele boottocht écht ijskoud bleef. Heerlijk als afwisseling met de lekkere cocktails die wij vers door een knappe shaker gepresenteerd kregen. Het ideale aan de Sigg is het ingebouwde filter dat probleemloos theeblaadjes, fruit of komkommerschijfjes tegenhoud, niet vergeten deze dan ook leeg te halen als je weer thuis bent.

Een groot pluspunt ook aan de Sigg Hot & Cold drinkflessen is de dubbelwandige vacuümisolatie waardoor dranken 9 uur warm of 12 uur koud blijven. Dat betekent dat ik probleemloos naar Shanice in Berlijn kan rijden zonder dat m’n koffie koud wordt. Deze kekke flesjes zijn ontwikkeld in Zwitserland en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal. En wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat ze lekvrij zijn en je ze dus veilig in je tas kunt stoppen.

Hebben?

De prijs van deze kekke flesjes is € 24,95 en ze zijn in allerlei hippe kleurtjes verkrijgbaar. Bestel er een via de website van Sigg.

Sigg Hot and Cold

Chefs Quarter   ▸ door op 3 september 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About