Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Sjef! lanceert drie te gekke nieuwe sauzen

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Sjef! lanceert drie te gekke nieuwe sauzen

Vuurtje stoken, een groot stuk vlees erop en een biertje in de hand. Als iets het oergevoel van mannen naar boven haalt, is het wel het eigenhandig vlees bereiden op de grill. Speciaal voor het aankomende barbecueseizoen introduceert Sjef! drie nieuwe sauzen in de smaken: sweet mustard, garlic grill en cola. Saus van cola?! Jazeker en het is nog lekker ook. De sauzen zijn ontwikkeld in samenwerking met chefkok Julius Jaspers en de winst gaat in zijn geheel naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Ik heb ze al geproefd en net als de eerste serie van Sjef! smaken deze ook écht te gek!

Iedere zichzelf respecterende ‘baas’ heeft een barbecue. En met de zomer voor de deur kan menig man zijn beste vriend weer tevoorschijn halen. Vlees, vis of groenten, maakt niet uit. Dit seizoen gaat alles erop. Of je voorkeur nu uitgaat naar grillen of roken, bij het denken aan het eindresultaat loopt het water je in de mond. Bij mij in ieder geval wel.

De juiste sidekicks van Sjef!

Als echte grillmeister weet je dat de juiste sauzen mínstens zo belangrijk zijn. Hiermee maak je jouw meesterwerk compleet. Verdiep je in de verschillende sauzen en experimenteer met nieuwe smaken. Sjef! lanceert nu drie sauzen die nét even anders zijn: sweet mustard, garlic grill en cola. Deze smaakvolle sidekicks zijn ontwikkeld door chefkok Julius Jaspers en de winst gaat in zijn geheel naar het goede doel. Een betere smaakmaker bestaat er niet toch?

Hebben? Dat kan! De sauzen van Sjef! zijn vanaf nu verkrijgbaar op de barbecuepleinen van Albert Heijn.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About