Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Smoothie met kiwi en banaan

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Ontbijten is niet echt mijn ding. Ik ben in de ochtend altijd te laat, daarom sla ik de ‘belangrijkste maaltijd van de dag’ vaak over. Soms als ik mazzel heb, vind ik net aan de tijd nog even een kop koffie mee te pakken. Heb je net als mij weinig tijd in de ochtend? Dan heb ik hier een leuke ontbijttip: een smoothie met kiwi en banaan!

Deze smoothie zit binnen 5 minuten in elkaar en je hebt er ook niet hele lastige ingrediënten voor nodig. Naast het ontbijt doet deze smoothie het eigenlijk op ieder willekeurig moment van de dag het wel goed!

Dit heb je nodig (voor 1 smoothie):

– 1 kiwi
– 1 banaan
– 200ml yoghurt
– 100ml melk
– 2 eetlepels havermout

En zo maak je het:

1. Snij de schil van de kiwi en haal ook de schil van de banaan. Snij de kiwi en banaan in grove stukken en doe deze in de blender. Voeg hier de yoghurt, melk en havermout aan toe.

2. Mix de ingrediënten met de blender goed door elkaar. Je smoothie met kiwi en banaan is bijna klaar! Pak een mooi, groot glas en giet de smoothie erin. Garneer de rand eventueel met een schijfje kiwi. Cheers!

Chefs Quarter   ▸ door op 3 februari 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About