Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Supperclub droomt verder met vernieuwd concept

Met extravagante acts, overweldigende visuals en een groots 5-gangen menu weet supperclub al sinds 1993 haar gasten te verrassen. Maar vanaf 1 juli neemt deze flamboyante hotspot in Amsterdam een nieuwe stap. Lees meer!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Supperclub droomt verder met vernieuwd concept

Met extravagante acts, overweldigende visuals en een groots 5-gangen menu weet supperclub al sinds 1993 haar gasten te verrassen. Maar vanaf 1 juli neemt deze flamboyante hotspot in Amsterdam een nieuwe stap. Het vernieuwde concept dompelt gasten onder in een totaalbeleving met elke 3 maanden een wisselend thema. Gasten belanden bij hun eerste stap over de drempel in een meeslepend verhaal dat pas eindigt als ze deur weer achter zich sluiten. Of was het toch allemaal een droom?

Totaalbeleving

Vanaf het moment dat de grote deuren van het Odeon openen vallen gasten in een betoverde droomwereld. De shows, waar supperclub zo bekend om staat, beginnen al met één stap over de drempel. De extravagante host is daarbij het eerste personage. De indrukwekkende zwarte gang het eerste hoofdstuk. Hier exposeert aanstormend talent hun kunstwerken. Terwijl een kunstenaar live een canvas beschildert dat aan het eind van de avond met de hoogste bieder mee naar huis mag. Visuals begeleiden gasten de trap op naar de imposante witte zaal. Tijdens het 5-gangen diner ontvouwt zich het verhaal door middel van 260-graden visuals en spectaculaire shows.

Interactief, muzikaal, in de lucht; de shows prikkelen ieder zintuig. Het menu van bekende, internationale gerechten vindt een ideale partner in de uitgebreide selectie aan wijnen, champagnes en cocktails. Elke 3 maanden is er weer een compleet nieuw meeslepend verhaal onder leiding van creative manager Marc van Loon.

supperclub amsterdam

supperclub: vrijheid, creativiteit en excentriciteit

Ooit begon het pand aan de Jonge Roelensteeg als kraakpand voor kunstenaars. Het reizend gezelschap van Thorwald Vos streek hier neer, opende een restaurant en organiseerde de wildste feesten. Vrijheid, creativiteit en excentriciteit, daar draaide het om bij supperclub. Toen Bert van der Leden het concept in 1999 redde van faillissement, bleef dit gevoel behouden. Het is een unieke plek waar goed eten en entertainment met elkaar in bed belanden.

Waar vind je deze hotspot?

Met de verhuizing naar het Odeon in 2015 en het vernieuwde concept vanaf 1 juli maakt supperclub haar stoutste dromen waar. Je vindt deze hotspot aan Singel 460 in Amsterdam.

Meer info lees je via supperclub.amsterdam.

supperclub amsterdam

supperclub amsterdam

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About