Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Tanqueray London Dry Gin met Tonic

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Tanqueray London Dry Gin met Tonic

Yes, let’s cocktail! Het is de afgelopen weken een groot feest voor mij: vorige week de cocktailworkshop met wijn en afgelopen woensdag de lancering van nieuwe whisky’s. Ik kom in ieder geval niets tekort dus! En dan heb ik onlangs ook nog een delicious cocktailpakket met een mooie fles Tanqueray London Dry Gin ontvangen. Dit weekend was het daarom tijd voor een tasting!

Met uitgaan bestel ik wel eens een Gin Tonic. Niet omdat ik het mega lekker vind (na een bepaald tijdstip proef ik daar sowieso weinig meer van), maar omdat Gin Tonic über hip is. Zonder Gin ben je een nobody. De Gin bars schieten als paddestoelen uit de grond en daarom nip ook ik hier en daar wat van deze hipness mee.

Thuis op mijn gemak een Gin mixen en uitgebreid proeven had ik nog niet eerder gedaan. Vandaag heb ik op m’n dooie gemakje lekker de limoentjes gesneden en twee fijne Gin Tonics gemaakt. En als blije verrassing waren ze erg lekker! Het recept met de Tanqueray London Dry Gin deel ik graag, want ik ga hem zeker nog vaker maken.

Dit heb je nodig:

– 35ml Tanqueray London Dry Gin
– Tonic
– 3 partjes limoen
– IJsblokjes

En zo maak je het:

1. Vul een groot glas met ijsblokjes. Schenk 35ml Tanqueray London Dry Gin over het ijs. Pers hierin het sap van een partje limoen.

2. Top af met flink wat Tonic, even roeren en garneer vervolgens met twee partjes limoen. That was easy, cheers!

Let op: geen 18, geen alcohol

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About