Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Terugblik: de derde wijnproeverij is wederom geslaagd

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Gisteravond organiseerden wij samen met Hardys Wines onze derde wijnproeverij, exclusief voor onze fans. Via Facebook was het mogelijk kaarten te winnen om aanwezig te zijn bij dit event. In de wijnbar Bubbles & Wines in Amsterdam (onze favoriete wijnstek) ontvingen wij 20 enthousiaste Kookslaaf fans die samen met ons een gezellig glaasje dronken. Wij kijken wederom terug op een zeer geslaagde avond!

Van de bekende Nottage Hill Cabernet Shiraz tot aan de geroemde Chardonnay van William Hardy. Tijdens onze proeverij passeerden acht wijnen van het Australische wijnhuis de revue. Daarbij werden ook heerlijke bites geserveerd, waaronder rillette van eend en Parmezaanse kaas met truffelhoning. Volop genieten dus; heerlijk!

Fans uit heel het land

Wij vinden het fantastisch om tijdens deze events onze fans in het echt te ontmoeten. De aanwezige winnaars kwamen letterlijk uit heel Nederland: vanuit Zeeland tot aan Amsterdam, en vanuit Alkmaar tot aan Leiden.

We willen graag de winnaars bedanken voor hun enthousiasme en Hardys Wines voor de mooie samenwerking die we hebben kunnen doen. Ook deze derde wijnproeverij gaat voor ons de boeken in als een geslaagde avond!

Ook een keer met ons wijnproeven?

Blijf Kookslaaf volgen op Facebook en Instagram want er staan de komende maanden nog leuke winacties op de planning!

Chefs Quarter   ▸ door op 29 april 2017
×
Home Food Drinks Places Inspiration About