Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Terugblik: Gezellige Taco Dinner met Kookslaaf fans

Chefs Quarter
Chefs Quarter

Gisteravond hadden wij een besloten event speciaal voor de winnaars van het culinaire Taco Dinner bij Lima West in Amsterdam. Met een gezellige groep van jong (de jongste was 11 maanden!) tot oud, lieten wij ons verrassen door het team van Taqueria Lima West in De Foodhallen. De reacties aan alle kanten waren lovend en positief! Lima heeft het concept van de taco opnieuw uitgevonden en weet dit qua smaak, presentatie en beleving verdomd goed neer te zetten.

In een informele setting en onder het genot van een goed glas wijn, werden de winnaars van de prijsvraag verrast met een aantal culinaire Mexicaanse hoogstandjes. Taco’s (hard en soft) met o.a. Grilled Pork Al Pastor, Roasted Thinly Sliced Beef en Chipotle Braised Beef zorgden voor veel enthousiasme bij de groep. Het Taco Dinner bij Lima West was een groot succes en is zeker voor herhaling vatbaar!

Dit is voor Kookslaaf niet de eerste keer (en zeker niet de laatste keer) dat wij een evenement organiseren voor onze fans. We hebben veel leuke ideeën om dit vorm te geven, waarvan al enkele op de planning staan om door te gaan. Hier horen jullie snel meer over!

Bekijk de foto’s van het Taco Dinner
Chefs Quarter   ▸ door op 3 november 2016
×
Home Food Drinks Places Inspiration About