Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

The Butcher in De Foodhallen van Amsterdam

In De Foodhallen van Amsterdam vind je de stijlvolle burgerbar The Butcher. Een uitdagende menukaart en kwalitatief hoogstaande burgers die alle verwachtingen waar maken.

Chefs Quarter
Chefs Quarter
The Butcher in De Foodhallen van Amsterdam

Burgers, daar zijn we gek op! Helemaal als ze zó lekker zijn als bij The Butcher. We kennen het concept al een aantal jaren van diverse plekken in de stad, maar zijn nog niet eerder bij de stand in De Foodhallen geweest. Tijd om te proeven!

De stijlvolle burgerbar opende in 2012 voor het eerst haar deuren aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Daarna ging het hard! Inmiddels zijn er zes vestigingen in onze hoofdstad, waar een stand in De Foodhallen er sinds eind 2014 één van is.

The Butcher brengt kwalitatief hoogstaande burgers gemaakt van Aberdeen Angus beef, met te gekke smaakbeleving en goede bediening. Dat deze heren en dames de kunst van het ‘burger bakken’ beheersen, begrijp je direct als je een blik in de keuken werpt. Als een goed geoliede machine worden de verse burgers met passie gebouwd en aan de lopende band uitgeserveerd.

The Butcher - Foodhallen Amsterdam

About the menu

De menukaart is uitgebreid. Je kunt kiezen voor een traditionele ‘The Butcher’ die op de eerste gezicht oogt als een standaard hamburger, maar zeker alle verwachtingen overtreft wat betreft smaak. Wat is dit lekker! Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld ‘Silence of the Lamb’ (met gekruid lamsvlees uit Nieuw-Zeeland), ‘The Ugly with Chicken’ (gemarineerde kippenborst met o.a. jalapeño, avocado en BBQ-saus) of ‘The Cowboy’ (Angus beef met ui, jalapeño en BBQ-saus).

Wij namen ‘The Daddy’, een flinke 250 grams Angus beef burger met gesmolten Edammer kaas, bacon, BBQ-saus en gegrilde uien, en de ‘Truffle Burger’, Angus beef met gegrilde uien, sla, tomaat en truffelsaus. Super chill allebei, en ieder weer op een compleet andere manier. Mijn voorliefde voor letterlijk alles met truffel, beïnvloed enigszins mijn objectiviteit in het beoordelen van de burgers, maar geloof mij maar; It’s really good!

De gezellige drukte in De Foodhallen maken het concept van een goede burger eten alleen maar leuker. Na ons burgerfestijn dronken wij aan de centrale bar in De Foodhallen nog een biertje om even na te genieten. Ben jij wel is bij The Butcher geweest? Als het antwoord ‘nee’ is, raad ik je met klem aan hier snel naar toe te gaan. Je gaat mij dankbaar zijn!

De Foodhallen Amsterdam

The Butcher is o.a. gevestigd in De Foodhallen. Je vindt deze aan het Bellamyplein 51 in Amsterdam.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About