Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

The Stirr heeft de beste cocktails van Rotterdam

Chefs Quarter
Chefs Quarter
The Stirr heeft de beste cocktails van Rotterdam

In het steeds populairder en hipper wordende wijkje rondom de Witte de Withstraat in Rotterdam, ploppen ook de leukste restaurants, bistro’s, koffietentjes en bars uit het niets op. Pas geleden kwamen wij na een heerlijke burger van Ter Marsch, terecht bij een cocktailbar met een mooie groovy underground look, namelijk The Stirr. And thank god heel erg voor de heerlijke cocktails die wij daar geserveerd kregen! Voor een leuke avond én de beste cocktails van Rotterdam moet je absoluut hier zijn.

Ik woon, werk en leef op steenworp afstand van Amsterdam. ‘Even’ naar Rotterdam wordt dan al snel een uitstapje waarin we meerdere culinaire spots opzoeken. Een vriend van mij woont in Rotterdam en die wist ons blij te verrassen met een bezoekje aan The Stirr. Het is een typische plek voor de ‘locals’ die bekend zijn met de locatie van deze excentrieke bar. De ingang zit redelijk verstopt door het grote zwarte gordijn wat voor de deur hangt, gevolgd door een steile trap van twee verdiepingen. Eenmaal boven gekomen laat The Stirr zien dat zij alle elementen in huis heeft voor een geslaagde bar.

“A kick ass, well made, no bullshit, neighborhood cocktail bar with great music and delicious drinks”

Originaliteit

Groot pluspunt van deze bar is (naast de fantastische inrichting) dat bijna alle drankjes zelfverzonnen zijn en daarnaast worden de meeste ingrediënten ook nog eens zelfgemaakt. De originaliteit straalt van deze bar af! De prijs-/kwaliteitsverhouding is daarnaast ook nog eens erg goed. De cocktails zijn super lekker én goed betaalbaar.

Met op de achtergrond wat oldschool hip-hop uit de jaren ’80 en ’90 kun je hier rustig de hele avond vertoeven.

Waar vind je The Stirr?

Cocktailbar The Stirr is gevestigd aan de Eendrachtsweg 29B in Rotterdam, om het hoekje van de Witte de With. Let’s cocktail!

The Stirr Rotterdam

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About